[MAKARSKA RIVIJERA] Crno Jaje i Hotel Plaža***/Drašnice Vas pozivaju na odmor! 2 ili 5 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more za 2 osobe po super cijeni! Kuponi se mogu spajati!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Plaža nalazi se u malom priobalnom naselju Drašnice koje je udaljeno samo desetak kilometara od Makarske! Kupon za ponudu vrijedi do 28.05.'16. ! Djeca do 3 godine GRATIS smještaj!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 6 dana uz 5 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.


Nadoplata na licu mjesta za doručak i ručak 80 kn po osobi i danu. Nadoplata na licu mjesta za doručak i večeru 95 kn po osobi i danu. Nadoplata na licu mjesta za puni pansion (doručak, ručak i večera) 120 kn po osobi i danu.

Mogućnost organizacije izleta (minimum 20 pax): izlet Korčula sa brodom 220 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta); cjelodnevni izlet na otok Hvar i Brač 180 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta).

Hotel je malena oaza mira, idealna za parove, obitelji te sve one koji su željni spokoja, prirodnih ljepota i uživanja u samom šumu morskih valova i galebova.

Prije kupnje kupona molimo provjeriti raspoloživost na e-mail: plazhahotel@gmail.com. ODMAH po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail plazhahotel@gmail.com.

Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode. Idealno okruženje za bijeg od svakodnevice i odmor uz brojne prirodne blagodati i povijesne znamenitosti kojima ovo mjesto obiluje.

Hotel Plaža smješten je na samoj rivi u Drašnicama, samo 10 m od plaže, pa otud i njegov naziv. Nalazi se u neposrednoj blizini borove šume koja stvara prirodni hlad i otkriva veličanstven pogled na Jadransko more. 

U sklopu hotela posluje i restoran sa velikom terasom na dvije etaže u kojem možete uživati u različitim jelima pripremljenima po vrhunskoj recepturi.

Djeca do 3 god.GRATIS!