PodržimoNaše

[ZAGREB] Neka Vaš limeni ljublimac zablista!!! U autopraoni Šestine u Zagrebu izaberite između 4 opcije čišćenja i održavanja Vašeg automobila...već od 44kn! Najpovoljnija cijena u gradu!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Generalnim i kemijskim čišćenjem automobila uklanja se dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila, dok se sa standardnim usisavanjem očisti samo površinski...Kupon je iskoristiv do 30.05.2016.!

Ponuda uključuje: kompletno pranje, generalno čišćenje vozila, dezinfekcija klime i ventilacijskih vodova, nano zaštita tvrdim voskom u Autopraonici Šestine u Zagrebu.


Moguće je odabrati između 4 opcije:

1.) Dezinfekcija klime i ventilacijskih vodova

2.) Kompletno pranje + dezinfekcija klime i ventilacijskih vodova 

3.) Kompletno pranje + nano zaštita tvrdim voskom 

4.) Generalno čišćenje automobila (kemijsko čišćenje + troslojno poliranje i nano zaštita + čišćenje i dezinfekcija klime i ventilacijskih vodova)  rasprodano!!!

Adresa: Šestinska cesta 3, Zagreb, preko puta caffe bara Camelia!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera na br.tel.:0916052304 ili e-mail: ikapavkovic@hotmail.com, uz KOD kupona po primitku kupona i rezervirati termin dolaska.

KEMIJSKO ČIŠĆENJE VOZILA 

Kemijsko i dubinsko čišćenje Vašeg vozila postupak je koji uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti Vašeg automobila. Kemijskim čišćenjem vozila uklanja se dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila. Redovito usisavanje i brisanje prašine najbolji je način da unutrašnjost automobila zadržite u dobrom stanju, ali u većini slučajeva samo usisavanje nije dosta. Tijekom vremena, u unutrašnjosti Vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane na teško dostupnim mjestima, razne mrlje i slično.

 Upravo iz toga razloga je poželjno najmanje jednom godišnje napraviti kemijsko čišćenje unutrašnjosti Vašeg vozila. Kemijskim čišćenjem automobila uklanja se dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila, dok se sa standardnim usisavanjem očisti samo površinski. Kemijsko čišćenje automobila uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti Vašeg automobila.