PodržimoNaše

Uklonite i smanjite celulit na kritičnim područjima zahvaljujući vrhunskoj anticelulitnoj masaži, vakumskoj limfnoj drenaži i kriolipolizi uz 73% popusta u Splitu!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje anticelulitnu masažu rukama, vakumsku limfnu drenažu i kriolipolizu u Centaru zdravlja i ljepote Mia u Splitu uz 73% popusta!

Nakon uvodne ručne masaže slijedi limfna drenaža.

Vakumska limfna drenaža razbit će dosadne potkožne naslage masnoće i riješiti se celulita uz pomoć vrhunskog aparata Iskra medical.

Usisavajući kožu kroz posebno oblikovane aplikatore, stvara se kružni nabor kože u kome se istovremeno provodi masaža i povećava elastičnost vezivnog tkiva, pojačava cirkulacija i pritok kisika u odabranoj zoni na tijelu. Vezivno tkivo postaje elastičnije, nagomilane masnoće se izlučuju putem krvotoka i limfe, a koži se vraća napetost.

Ovi tretmani stimuliraju i nastanak kolagena, pa će vaša koža ostati jedra, glatka i elastična još dugo nakon samog tretmana.

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Kriolipoliza uvodi hlađenje u masno tkivo (odnosno izvlači toplinu iz masnog tkiva) kroz selektivne i kontrolirane procedure kako bi se postiglo manje od 10° C temperature u masnom tkivu tijekom određenog tretiranja.

Specijalni krio-vakum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati. Na takav selektivni način terapija se usmjerava na željeno područje i djeluje lokalno.

U centru Mia postoje posebni uređaji kojima se ovaj proces vrši: RadioDerm i CryoDerm.

U Centru Mia Vas čeka ljubazno i nasmijano osoblje, prepustite se njihovoj stručnosti i vrhunskoj tehnologiji!

Potrebna najava i rezervacija termina 4 dana unaprijed na tel: 099 1960 836