PREDSEZONA u Šibeniku! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u popularnom Hotelu Panorama**** i korištenje fitnessa + 1 kava GRATIS, sve za dvije osobe i samo 879 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u najljepšem pogledu na Šibenskoj rivijeri uz smještaj u potpuno obnovljenom Hotelu Panorama****! Posjetite i obližnji NP Krka i prošećite šibenskim ulicama i udahnite mirise proljeća u Šibeniku... Kupon je iskoristiv isključivo od 08.05 do 21.06.2016

Ponuda uključuje: 

2 noćenja sa doručkom i korištenjem fitnesa u hotelu Panorama**** u Šibeniku + 1 kava GRATIS, sve za 2 osobe.


Svaka osoba može kupiti neograničen broj kupona za sebe i na poklon!

Kuponi se mogu spajati!

Kupon je iskoristiv isključivo od 08.05. do 21.06.2016

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 022 213 398 i 022 213 397 ili e-mail kontakt: hotel-panorama@si.t-com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Svojim gostima hotel nudi komforan smještaj u 40 prekrasnih soba s balkonima.Sve sobe su opremljene LCD TV-om i SAT-tv  uređajem,Wi fi Internet-om, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om. Svim gostima hotela na raspolaganju je uređeno i čuvano parkiralište.

Hotel Panorama**** se odlikuje posebnim ugođajem kuće koja ima dugogodišnju tradiciju i povijest i jedan je od prvih hotela u Šibeniku. Smješten je na litici iznad kanjona rijeke Krke, a ime je dobio po prekrasnom pogledu na Šibenik i potopljeno ušće rijeke Krke - šibensku luku i otoke šibenskog arhipelaga.

U sklopu hotela nalazi se i restoran koji nudi bogati menu sa ribljim i mesnim specijalitetima kao i veliki izbor poznatih kvalitetnih vina i drugih pića. Restoran je povezan s terasom prekrasnog pogleda.

Predeszona je idealno vrijeme za razgledavanje stoga dok ste u predivnom Šibeniku ne propustite razgledati tvrđave sv. Mihovila i Barone i to uz popust od 50%, samo na Crnom Jaju! Ponudu pogledajte ovdje.

Aperitiv bar, takodjer u sklopu restorana, nudi bogat izbor svih vrsta pića i osvježavajućih napitaka gostima hotela i svima koji žele uživati u prekrasnom ambijentu Hotela Panorama****.

Za vrijeme svog boravka u Hotelu Panorama**** uživajte u prekrasnom pogledu uz šalicu vrhunske talijanske kave - Essse Caffe!

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Više slika prekrasnog Šibenika i Šibenske rivijere pogledajte na facebook stranici "Foto iz zraka Šibenik" na linku ovdje.