PodržimoNaše

FIRST MINUTE!!! Ljetujte u čarobnoj Budvi! Turistička agencija Robert Line iz Osijeka i Crno Jaje vode Vas 6 dana autobusom u Budvu, uživajte uz 5 noćenja s doručkom u hotelu 3* po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

FIRST MINUTE SENZACIONALNA PONUDA!!! Ljetujte u prelijepoj Crnoj Gori, u romantičnoj Budvi uz organiziran prijevoz, smještaj, licenciranog pratitelja..po super cijeni za 1 osobu! Djeca do 4 god. su GRATIS! Kupon vrijedi isključivo: 03.-09.07.'16.!

Ponuda uključuje: FIRST MINUTE!!! Turistička agencija Robert Line, kod Osijeka - Ljeto u Budvi 6 dana/5 noćenja.

Cijena aranžmana uključuje: 

prijevoz autobusom prema programu putovanja 

licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja

5  noćenja s doručkom u hotelu *** u Budvi (dvokrevetna, trokrevetna soba)

osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

troškove organizacije i realizacije putovanja

boravišna pristojba

Cijena aranžmana ne uključuje: 

ulaznice za pojedine objekte koji se fakultativno posjećuju, 

nadoplata za jednokrevetnu sobu: na upit, 

nadoplata za polupansion večeru u hotelu (5 večera 200 kn/osobi - švedski stol)

nadoplata za puni pansion 400 kn po osobi za 5 dana

osiguranje od otkaza putovanja


DJECA:

djeca do 4 godine gratis

50 % djeca do 9 godina bez vlastitog ležaja (u sobi sa roditeljima) 

80 % djeca do 9 godina na trećem ležajuLjetovanje u Budvi  6 dana, 5 noćenja


Budva je jedinstveni turistički biser Jadrana. Prvi turisti stigli su još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju; neponovljivu ljepotu sunca, mora i biserne plaže u podnožju gorostasnih planina. Velika vrijednost Budve je i njena kulturna i povijesna baština: brojni spomenici, iskopine, tvrđave, samostani i crkve.

Nedjelja, 3.7.2016.

Osijek-Budva

Polazak iz Osijeka ispred Zrinjevca u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu do Crne gore uz usputna stajanja radi odmora. Dolazak u Budvu u jutarnjim satima.Smještaj u hotel. Hotel je smješten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mjesto za odmor za svakog gosta koji posjeti Budvu. Sve sobe su klimatizirane. Slobodno vrijeme. Noćenje.


Ponedjeljak – petak, 4. - 8.7.2016. 

Budva

Slobodno vrijeme za odmor i zabavu po vlastitom izboru na osnovi noćenja s doručkom. Prema želji preporučujemo odlazak na predložene fakultativne izlete.

Subota, 9.7.2016. 

Budva-Mostar-Osijek

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Mostaru. Slobodno vrijeme za obilazak grada i ručak. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraće pauze za odmor. Dolazak u Osijek se  očekuje se u kasnijim večernjim satima.


Nakon kupnje kupona potrebno je poslati KOD i ID broj kupona i slijedeće podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa) na e-mail: dmaric@robertline.eu ili rezervacijom na web stranici, u inbox facebook stranice Robert Line ili pozivom na broj 092/284 5950.

Jeste li znali? 

Budva se smatra jednim od najstarijih naselja na Jadranu. Prema legendi, osnivač Budve bio je Kadmo, sin feničanskog kralja Agenona, vladar Tebe, muž Aresove i Afroditine kćeri Harmonije. U dubokoj starosti supružnici su bili prisiljeni napustiti grad. Na volovskoj zaprezi (otud naziv Butoe - volovi) došli su u zemlju Ilira i zagospodarili njome. Vjeruje se da se Kadmov i Harmonijin grob nalazi u blizini Epidamna, današnjeg Drača.

Usponi velikih sredozemnih kultura obilježili su duh ovog grada, koji se osjeća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dijela Jadrana. Kao turističko odredište ovaj grad je poznat odavno - prvi turisti ovdje su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu ljepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.

Panoramom budvanske rivijere rasprotranjeni su slikoviti, prirodnim ljepotama prožeti gradići koji ovom dijelu obale daju neponovljivu draž. Izdvajaju se:

Sveti Stefan

Miločer i

Petrovac


Velika vrijednost Budve je i njena kulturna i povijesna baština: brojni spomenici, iskopine, tvrđave, samostani i crkve. U Budvi su tvrđave Citadela, Kastelo, Kosmač na Brajićima i Mogren. Samostani (manastiri) u Budvi i okolici su: Podostrog, 2 km od Budve, Praskvica, iznad miločerske plaže, Reževići iznad uvale Perazićeva Dola, Duljevo, sjeveroistočno od Miločera, Podlastva, na sjeverozapadnom rubu budvanske općine, Gradište, na omanjem uzvišenju iznad magistralnog puta prema Baru i Stanjevići, u pitomom prisoju iznad Budve, u središtu jos četiri općine, nekadašnje Donje Zete (Maina, Pobora, Brajića i Grblja). Podostrog i Stanjevići bili su u vlasništvu Cetinjskog manastira. Crkve su Sv. Trojice, Sv. Save Osvećenog, Sv. Petke, katolička crkva Sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika Budve iz 1200., kraj sjedišta biskupije, benediktinski samostan i crkva Santa Maria in punta, ostaci ranokršćanske bazilike iz 5. stoljeća i crkva Svete Marije u Citadeli (Budva), Bogorodičina crkva u Podostrogu, sv. Save i sv. Nikole (manastir Gradište), sv. Nikole i sv. Trojice (samostan Praskvica), crkve u manastiru Reževići (sv. Uspenja), crkva sv. Tome (Bečići), Sv. Ilije (Petrovac), Sv. Nedjelje (otok Katič ispred Petrovca), Sv. Nikola (otok sv. Nikole), Sv. Krsta (Novoselje), Sv. Stefan, Sv. Preobraženja i Sv. Aleksandra Nevskog (Sv. Stefan).