Savršen proljetni odmor u središtu Istre! 2 noćenja s doručkom u Villi Borgo u Motovunu, degustacija tartufa, destilerije, 10% popusta u konobama, piće dobrodošlice...za dvoje i samo 699 kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istra - savršena destinacija za odmor i uživanje u nedirnutoj prirodi, bogatoj kulturnoj baštini te vrhunskoj gastronomskoj ponudi! Doživite je uz smještaj u centru prekrasnog Motovuna u novouređenoj ali tradicionalnoj kamenoj kući, Villi Borgo! Kupon vrijedi do 30.06.'16.!

Villa Borgo** nalazi se na samom vrhu srednjevjekovnog gradića Motovuna okruženog brežuljcima prepunim vinograda i maslinika, starim gradovima te dolinom rijeke Mirne. S naše se terase pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre, a posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica.

Ponuda uključuje: 2 noćenja za doručkom u Villi Borgo B&B za 2 osobe (soba s pogledom na ulicu).


PAKET UKLJUČUJE:

2 noćenja s doručkom u Villi Borgo B&B za dvije osobe (soba s pogledom na ulicu),

korištenje bazena Hotela Kaštel u neposrednoj blizini za dvije osobe (jednokratno korištenje),  

degustacija proizvoda od tarufa u kušaonici Natura tartufi u Buzetu,

degustacija proizvoda u Destileriji Aura u Buzetu,

10% popusta na konzumaciju u Konobi Mondo u Motovunu,

10% popusta na konzumaciju u Konobi Dolina u Gradinjama,

15% popusta na konzumaciju u Konobi Elena u Gradinjama,

piće dobrodošlice,

besplatan WiFi,

besplatan parking.GRATIS:  smještaj za djecu do 3 god!


Opremljenost soba: 

TV, 

SAT TV, 

dupli krevet, 

ventilacija, 

radio, 

kupaonica s tušem.


Ponudu je moguće iskoristiti svaki dan!

dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom te apartmanu, posjetitelji mogu doživjeti nezaboravne trenutke boravka ispod gradskih zidina među romantičnim uskim ulicama Motovuna.

Villa je novouređena zgrada. Izvorno, to je stara tradicionalna kamena kuća (nekada i šivaonica) koja se nalazi u prvom redu okrenuta šarmu istarskog zaleđa.

Idealni je odabir kao baza za višednevni posjet unutrašnjosti Istre kao i obale koja se nalazi na svega 20 minuta vožnje.

Sobe

Villa Borgo ima u svojoj ponudi različite vrste soba stoga noćenja se mogu prilagoditi osobnim željama i potrebama. Sobe su koncipirane tako da mogu sadržavati jedan bračni krevet ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Također moguće je u svaku sobu postaviti i dodatni ležaj za dijete ili odraslu osobu. 

Villa ima ukupno šest soba s vlastitom kupaonicom, od kojih su dvije sobe s panoramskim pogledom na dolinu rijeke Mirne, okolne gradiće, mjestašca i netaknutu prirodu smještenu na brežuljcima i padinama podno Motovuna.

Pogled s preostale četiri sobe obuhvaća glavnu povijesnu motovunsku ulicu i uske ulice i prolaze koji su nekad predstavljali prvi red obrane od neprijatelja i sačuvali svoje kamene kuće i zidine.

MOTOVUN

U unutrašnjosti Istre, na brežuljku koji dominira dolinom rijeke Mirne smješten je jedan od najatraktivnijih srednjevjekovnih gradića koji je ime dobio zahvaljujući svom zemljopisnom položaju, tj. grad u gori, odnosno Montona a kasnije Motovun.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice.

S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.

Svatko tko posjeti Istru jednostavno mora doći u Motovun i sam doživjeti autentični ambijent grada unutar zidina oblikovanih poput prstena koji okružuju staru jezgru.

Motovun je idealno mjesto za ljubitelje adrenalinskog sporta kao što su paragliding i brdski biciklizam. Trasa Parenzana simbolizira jednu od najatraktivnijih mountain bike staza.

Od brojnih manifestacija koje se ovdje organiziraju najpoznatiji je međunarodni Motovun Film Festival koji se održava krajem srpnja.

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija putem na e-mail: info@villaborgo.com ili tel: +38552681708, uz ime i prezime te kod i ID broj kupona.