Otvorenje sezone na Zrću!!! Uživajte 4 dana u Novalji uz party na "hrvatskoj Ibizi" sa uključenim ulascima u klub i koktelima te 3 noćenja u apartmanu za 2-6 osoba već od 435kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luuuuda zabava uz Cocomo Club pre-party & piće dobrodošlice, te party-i u Noa Beach Clubu - after beach party, ulaz u klub za noćni program, te 2x besplatan koktel!!! Kuponi vrijede za 2, 4 ili 6 osoba u periodu 02.-06.06.'16.!

Ponuda uključuje: NOVALJA - 4dana/3 noćenja u apartmanu za 2-6 osoba -otvorenje sezone na Zrću sa ulascima u klub i koktelima. 


Prije kupnje birajte između 3 opcije:

Opcija 1) 4 dana/3 noćenja za dvoje + ulaznice i kokteli za 435 kn!!!

Opcija 2) 4 dana/3 noćenja za četvero + ulaznice i kokteli za 635 kn!!!

Opcija 3) 4 dana/3 noćenja za šestero + ulaznice i kokteli za 965 kn!!!

Cijena uključuje: 

smještaj u apartmanima za 2/4/6 osobe za 3 noći u periodu 02.-06.06.'16., 

Cocomo Club pre-party & piće dobrodošlice, 

Noa Beach Club - after beach partiji, 

Noa Beach Club – ulaz u klub za noćni program, 

Noa Beach Club - 2x besplatan koktel, 

Noa beach ležaljke, 

animacija i zabavne igre.


SMJEŠTAJ:

6-krevetni apartman ima 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, blagovaonicom i kuhinjom. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu s wc-om i terasu ili balkon.

4-krevetni apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i kuhinjom. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu s wc-om i terasu ili balkon.

2 krevetni apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dnevni boravak s kuhinjom. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu s wc-om i terasom ili balkonom

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je nazvati i potvrditi rezervaciju na: URED ZAGREB 01/4870-515, URED RIJEKA 051/322-222 ili  infohr@collegium.eu uz KOD i ID kupona.

Zabava na Zrću

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće, udaljena od Novalje 2 km. Okružena je borovom šumom i velikim parkiralištem. U špici sezone na plažu može stati i do nekoliko tisuća kupača.


Na samoj plaži možete se uključiti u rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, spuštanje toboganom... Možete unajmiti plovilo, ležaljke, suncobrane i uživati u ugostiteljskoj ponudi.


Plaža Zrće je fenomen hrvatskog turizma, hrvatska Ibiza, gdje zabava traje 24 sata. Najpopularniji klubovi za nezaboravnu zabavu su Aquarius, Papaya i Kalypso.

Zrće je tijekom sezone s Novaljom povezano gradskom autobusnom linijom koja vozi svakih 30 minuta.

Jeste li znali?

Veliki broj mladih turista iz cijelog svijeta dolazi u Novalju radi 24-satnih programa na našoj najvećoj plaži Zrće.