PodržimoNaše

Naučite nešto novo! Idealna sportska rekreacija za sve generacije! Borilačka vještina Krav Maga za nove članove i za sve uzraste u čak 6 gradova i na 12 lokacija uz 66% popusta!

145 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krav Maga praktična je metoda borbe, izuzetno lagana za učenje, izvodi se prirodno i instiktivno a praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima! Krav Maga Hrvatska potiče i poziva djecu i teenagere na bavljenje sportom, da kroz igru i rekreaciju nauče osnovne tehnike samoobrane i na taj način ispucaju višak energije!

Krav Maga Hrvatska organizira tečaj samoobrane u čak 6 gradova:

Zagrebu, na 6 lokacija (Dvorana kod Doma Sportova, ulica Ljudevita Jonkea 6; Jarun, Horvačanska 128 dvorana Domsa; Remiza, Ozaljska 150 dvorana MMA Sport Centra; Osnovna škola Oranice-Špansko Dječji Trg 1; Krav Maga TC - Kvatrić, Martićeva 67), O.Š. Ivo Andrić -Sopot.

Splitu, na 2 lokacije, (Boksački klub "Marjan" Papandopulova 11, Trondheimska 10.)

Zadru, (Sportski centar Višnjik - zgrada iznad kauflanda - 2 kat)

Osijeku, (dvorana fitness centra XXL Gundulićeva 62)

Karlovcu, (Fitness centar Blue Gym, Nikole Tesle 2c)

Rijeci (Šetalište XIII divizije 2 - Piramida ).

Praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta.Metodu je osnovao Imi Lichtenfeld, a nastavio razvijati i modificirati Eyala Yanilov te vrhunski instruktori Međunarodne Krav Maga federacije (International Krav Maga Federation- IKMF). IKMF su priznale i podržale Izraelske Obrambene snage (IDF) i Sibata, a Krav Magu upotrebljavaju vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta.

Krav Maga je horizontalan sistem, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instiktivno, i praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima. Jedan od važnijih komponenata Krav Mage je jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Na tečaju će biti obrađen širok spektar tehnika i taktičkog postupanja u slučaju neugodnih situacija odnosno napada od strane jednog ili više napadača. Tečaj je pogodan za sve bez obzira na spol i predznanje, a upisati se mogu i djeca starija od 7 godina.

Vidimo se na treningu!