PodržimoNaše

[BIOGRAD NA MORU] Odmor na Središnjem Jadranu - mjestu ljepote i mira! 3 dana uz 2 polupansiona i piće dobrodošlice u Mediteranskom selu San Antonio za 2 osobe super povoljno!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno neograničeno korištenje vanjskog bazena i sunčališta! Kuponi se mogu spajati! Dijete do 4 godine gratis u krevetu s roditeljima! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 11.05.16. do 24.06.16.!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi s terasom + piće dobrodošlice + besplatan W-LAN internet + besplatan parking, sve za 2 osobe.

San Antonio preslika je mediteranskog sela, njegovog graditeljstva, prirode, uređenog okoliša i prirodnog sklada koji se osjeti na svakom koraku. Smješteno u prirodi, to je prostrano  naselje sa sedamdeset i pet kamenih kućica, restoranom, bazenom i parkiralištem, udaljeno  na samo pet minuta šetnje do plaže Dražica i deset minuta šetnje do stare gradske jezgre. 

Mediteransko selo „San Antonio„ slika je jednostavne ljepote i mira. To je mjesto gdje se nitko ne osjeća kao stranac, gdje se budite uz pjev ptica i gdje vam osoblje donosi osmijeh na vaša lica.

Smještaj:

Sve dvokrevetne sobe sadrže bračne krevete dimenzija 160 x 200 cm. Nema opcije dvokrevetnih soba s dva odvojena kreveta.

SVAKA SOBA SADRŽI

vrsta poda – laminati, pločice

ormar, stol i stolica,

dvije noćne svjetiljke na ormariću uz krevet,

dječji krevetić uz nadoplatu,

klima uređaj u svakoj sobi,

besplatan pristup Wi-Fi Internetu,

TV-SAT,

fiksna telefonska linija,

WC, tuš – kada,

min – bar,

sušilo za rublje,

sušilo za kosu,

utičnice 220 V,

terasa ispred svake sobe popločena je kamenom,a na njoj se nalazi vrtni stol, stolice i suncobran,

posluživanje u sobu na upit.

U cijenu je uključeno neograničeno korištenje vanjskog bazena i sunčališta.


Doplata za puni pansion 30,00 kn po osobi i danu, plaćanje na licu mjesta.

Doplata za dodatni dan 323,00 kn po osobi i danu, plaćanje na licu mjesta.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: 091 2849 152.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail: info@sanantonio.hr, uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.

Kad ste već u Biogradu na Moru....

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom Moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.


Izleti


Budući da se nalazi negdje na polovici puta između najsjevernijeg i najjužnijeg ruba hrvatskog dijela Jadranskog mora, grad Biograd predstavlja idealnu polazišnu točku za istraživanje okolice, ali i udaljenijih atrakcija duž čitave obale. Već u samoj bližoj okolici nalaze se čak tri nacionalna parka, dva parka prirode, te nekoliko povijesnih gradova što pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje.

Krenete li sjeverno od Biograda naići ćete na povijesne gradove Zadar i Nin. Zadar, koji u svojoj staroj gradskoj jezgri čuva brojne povijesne znamenitosti, nazivaju „gradom muzejom“. Zaštitni znak Zadra je predromanička crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća, smještena na rimskom forumu koji datira još u 1. stoljeće prije Krista, no Zadar ima i moderne atrakcije poput Morskih orgulja i  Pozdrava suncu, koje svojom glazbom i bojama uvijek iznova oduševljavaju posjetitelje.

Nešto sjevernije je povijesni gradić Nin u kojem je „najmanja katedrala na svijetu“, jedinstvena crkvica iz 9. stoljeća koja je služila i kao sat i kalendar, a tu su i brojne druge vrijedne znamenitosti. Sjevernije uz obalu, na južnom dijelu velebitskog masiva prostire se nacionalni park Paklenica, omiljena destinacija planinara i slobodnih penjača, ali i svih zaljubljenika u prirodu.

Još sjevernije, u kontinentalnoj regiji Lici, nalazi se jedno od najbajkovitijih mjesta u Hrvatskoj. To su Plitvička jezera, šesnaest kaskadno poredanih tirkiznih jezera, koja se u bogatim slapovima prelijevaju jedno u drugo. Zahvaljujući prirodnom fenomenu taloženja sedre,  zbog čega su nastala ova jezera, te zbog njihove iznimne ljepote, UNESCO ih je uvrstio na svoj popis svjetske baštine.

Južno od grada Biograda nalazi se povijesni grad Šibenik s jednom od najljepših katedrala uopće. Najznačajniji dijelovi ove katedrale izgrađene u potpunosti od bijelog bračkog kamena tijekom 15. i 16. stoljeća, filigranski su rad znamenitog kipara i klesara Jurja Dalmatinca. Zbog svoje iznimne ljepote i vrijednosti katedrala je uvrštena na UNESCOvu listu svjetske kulturne baštine.

U zaleđu grada Šibenika prostire se još jedan prirodni dragulj, nacionalni park Krka, koji duž toka istoimene rijeke niže jedinstvene prizore prostranih jezera, zaglušujućih pjenastih slapova, kaskada i mirnih tokova, a sve to začinjeno šarmantnim rekonstrukcijama tradicionalnog načina života stanovništva ovog kraja.

U zaleđu grada Biograda prostire se Vransko jezero, park prirode i prirodni ornitološki rezervat, stanište velikog broja rijetkih ptica močvarica.

U akvatoriju ispred grada Biograda prostire se nacionalni park Kornati, koji s oko 150 otoka, otočića i hridi čini otočno najbrojniju skupinu na Sredozemlju. Osim toga, Kornati obiluju prirodnim fenomenima poput morskih klifova i pećina, a stanište su velikog broja rijetkih biljnih i životinjskih vrsta. Zbog svoje jedinstvenosti iznimno su cijenjeni među nautičarima.

Sjeverni susjed Kornata, Dugi otok, krije u svom jugoistočnom dijelu još jedan prirodni biser. To je park prirode Telašćica koja obuhvaća nekoliko prirodnih fenomena, od najzaštićenije uvale na Jadranu, preko visokih strmih stijena koje se uzdižu i do 200 metara nad morem, pa do slanog jezera ljekovitih svojstava.

U Biogradu posluje veći broj agencija koje organiziraju izlete na ove destinacije, a neki od brodova koji voze izletnike u NP Kornati  i PP Telašćica usidreni su ispred gradske rive.