EKSKLUZIVNO!!! Praznik rada i proljeće na PLITVIČKIM JEZERIMA! 2 nezaboravna dana uz noćenje s doručkom u Hotelu Grabovac 3*, piće dobrodošlice i moguću ulaznicu za NP...za dvoje već od 370kn!

56 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ODMOR NA PLITVIČKIM JEZERIMA! Prije kupnje odaberite između čak 4 opcije: sa smještajem ili smještaj+uključene ulaznice za NP Plitvička jezera i datum po želji! Obje opcije uključuju organizirani prijevoz hotel-NP-hotel! Kupon vrijedi do 31.05.16.!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi + piće dobrodošlice + organizirani prijevoz autobusom od hotela do NP Plitvička Jezera + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 2 dana uz 1 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi + piće dobrodošlice + organizirani prijevoz autobusom od hotela do NP Plitvička Jezera + ulaznica za NP Plitvička Jezera + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Hotel "Grabovac" nalazi se na sjevernom prilazu Nacionalnom parku, oko 10 km od centra turističke zone Plitvičkih jezera. To je manji hotel s bogato hortikulturno uređenim okolišem, koji u svojoj ponudi pruža kvalitetan smještaj i prehranu. 

Hotel raspolaže s 31 smještajnom jedinicom: sve sobe su klimatizirane, opremljene kupaonicom s tušem, telefonom i televizorom s priključkom na satelitske programe. 

Ugostiteljska ponuda hotela uključuje: 

a-la carte restoran, kapaciteta 55 sjedećih mjesta, 

restoran sa samoposluživanjem i ljetnom terasom, kapaciteta 75 sjedećih mjesta, te

 caffe-bar s ljetnom terasom i tv-om. 

Hotel ima vlastiti parking, a u sastavu hotela nalazi se i trgovina.

NP Plitvička jezera

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.

Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se u gorskom dijelu Hrvatske, na južnom dijelu gorskog lanca Male Kapele, na nadmorskoj visini od 450 do 1280 m. To je područje gorske topografije koja znatno utječe na klimatske prilike, a samim time i na vrstu vegetacije. Prema Keppenovoj klasifikaciji ovdje prevladava tip klime Cfb. (umjereno topla i vlažna klima s toplim ljetima), klima bukve. 

Jeste li znali?

Legenda kaže da se s planine spustila Crna kraljica i nakon suše poslala iscrpljenom narodu jak vjetar i grmljavinu pa je na zemlju konačno pala kiša. Tako je nastalo 16 jezera. 

Zahvalnom narodu kraljica se obratila riječima “Od sada će tvojim divnim Plitvičkim jezerima dolaziti gospoda iz cijeloga svijeta“.

OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolicom nacionalnog parka?

Upoznajte park kroz pješačenje uz jezera ili njegovim poučno- rekreativnim stazama te uz planinarenje, vožnju električnim brodom i vlakom,

fotografiranje ili veslanje.

U okruženju parka na izboru je široka lepeza aktivnosti poput Raftinga, vožnje kanuom, paintball-a, quad-a, jahanja, biciklizma, trekking-a ili hiking-a? 

Autobus iz hotela do ulaza na Plitvička jezera ide u 9 h u polasku i u 17 h u povratku!


Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu.

ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@np-plitvicka-jezera.hr ili telefon 053 751 015 uz broj kupona po aktivaciji kupona. 

Kupon vrijedi do 31.05.16. Isključeni termini su 29.04.16.; 02.05.16.; 05.05.16.; 11.05.16.; 12.05.16.; 13.05.16.; 17.05.16.; 18.05.16.; 19.05.16.; 21.05.16. i 23.05.16.