PodržimoNaše

Započnite svoj odmor u Trogiru!!! Uživajte 4 dana uz 3 noćenja u mobilnim kućicama za 5 osoba u kampu Rožac u periodu do 28.05. ili 28.05.-18.06.'16. po super cijeni! Kuponi se mogu spajati!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prelijepom Trogiru u mobilnim kućicama za 5 osoba sa uključenim korištenjem posteljine, kuhinjskih ručnika i kuhinjskog pribora te besplatnim parkingom! Prije kupnje kupona odaberite željeni termin boravka!

Ponuda uključuje: Kamp Rožac, Trogir - 3 noćenja u mobilnim kućicama za 5 osoba 


Odaberite između 2 opcije:

OPCIJA 1 - 3 NOĆENJA u mobilnim kućicama za 5 osoba u periodu do 28.05.2016.

OPCIJA 2 - 3 NOĆENJA u mobilnim kućicama za 5 osoba u periodu 28.05.-18.06.'16.

Cijena uključuje: 

korištenje posteljine, 

kuhinjskih ručnika i kuhinjskog pribora, 

besplatan parking.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati Partnera na mail booking@camp-rozac.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

KAMP ROŽAC je smješten u trogirskoj rivijeri, u centralnoj Dalmaciji, regija Split. Za samo 20min pješice, 10-ak min. autobusom ili brodom možete doći do centra prekrasnog UNESCO grada Trogira i osjetiti stari duh mediterana.

Jedinstven krajolik, najljepše plaže i prekrasne uvale te bogatstvo povjesnih i kulturnih znamenitosti su razlog zašto je kamp Rožac mjesto za vaš savršen odmor. Odlična prometna povezanost (zračna luka, autoput) čini ovu destinaciju lako dostupnom.

Kuponi se mogu spajati!

Plaža kampa duga je 1 km, zanimljiva je radi svoje raznolikosti, šljunčani dio je pogodan za djecu, a drugi dio je šljunčan u kombinaciji sa blagim stijenama, idealan za sunčanje u osami i ronjenje. Ovdje zbilja može svatko pronaći mjesto za sebe!

Mali je raj na zemlji, mjesto na kojem kopno i more, u savršenoj sinergiji, usporavaju, gotovo zaustavljaju vrijeme, a Vaš dnevni ritam podređuje se ritmu prirode.

Kamp Rožac je udaljen 2 km od grada Trogira. Kamp je smješten direktno na moru, okružen šljunčanom plažom te prekriven gustom borovom šumom.


SADRŽAJI

Recepcija 0 – 24 h, Á la carte restoran i pizzeria, grill, (mogućnost puni i polupansion), Beach Bar, Wifi, Internetski kutak, 2 Sanitarna bloka, WC za osobe sa invaliditetom, Kemijski WC, Servis za otpadne vode iz kamp prikolica i autodomova, prostor za tuširanje kućnih ljubimaca, perilica/sušilica rublja, telefonska govornica, parking.

Ostali sadržaji u blizini kampa: usluga pranja rublja, punjenje plina (8km), supermarketi (0,5km), restorani, caffe barovi, slastičarnice, ATM (1km), pošta (2km), doktor i stomatološke usluge (2km).


Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu!