[MEĐIMURJE] "Delicije s okusom tradicije"! Vaše Crno Jaje i Restoran MEĐIMURSKI DVORI iz Lopatinca donose Vam super ponudu! Okrijepi se "do daske" uz vrhunski menu za 2 osobe za samo 199kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izletište i restoran MEĐIMURSKI DVORI "Raj za sve generacije", mala oaza užitaka za posjetitelje svih generacija... Prije kupnje kupona odaberi menu-a za dvoje i guštaj u vrhunskim delicijama tog prelijepog "raja na zemlji"!!! Dođi i uživaj!!! Kupon vrijedi do 30.06.'16.!

Restoran "Međimurski Dvori"

Raj za sve generacije

 

Udaljeni svega 6 Km od središta Čakovca, Međimurski dvori predstavljaju malu oazu užitaka, kako za odrasle posjetitelje svih generacija, tako i za najmlađe, kojima je na raspolaganju puno prostora i brojni atraktivni sadržaji za zabavu.

Kapaciteta 150 sjedećih mjesta u restoranu te još toliko na nekoliko prostranih terasa, svojom ljepotom i čarima nameću se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve.

U Međimurskim dvorima očekuje Vas bogata ponuda specijaliteta, baziranih na izvornim međimurskim recepturama.

Osim restorana, redovito uvrštavanog među vodeće hrvatske restorane, raskošnih cvjetnih terasa, banketno-konferencijske sale, sportske dvorane i brojnih sadržaja za djecu, tu su još i turistička agencija Etno Art, suvenirnica, rent a bike, predivna šuma za šetnju, a od nedavno osmišljena je jedinstvena kreativna team building kuhinja Etno Art Chef.

U Međimurskim dvorima očekuje Vas bogata ponuda specijaliteta, baziranih na izvornim međimurskim recepturama, znalački pripremanih od posebno biranih namirnica. 

Jela koja će mnoge starije posjetitelje podsjetiti na najljepše trenutke djetinjstva, rađena baš kao što su ih radile bake i prabake, uz neodoljivi miris kruha i peciva, upravo izvađenih iz krušne peći… 

Osim izvornih, međimurskih jela, možete odabrati nešto iz ponude brojnih specijaliteta poput bijelih bubrega, žabljih krakova ili pak jela internacionalne kuhinje. Svakodnevno, po narudžbi pripremamo hobotnicu, teletinu, janjetinu i ostala jela ispod peke. 

U izdanju naših vrhunskih majstora kuhinje svako jelo postaje remek djelom!

 

Ponuda uključuje: Restoran MEĐIMURSKI DVORI, Lopatinec (MEĐIMURJE) - Proljetni meni i "Jedi i pij koliko hoćeš".


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Poklon bon u vrijednosti 400kn za 199 kn "Jedi i pij šta god hoćeš" za 2 osobe!   Rasprodano!!!

Gosti mogu doći u restoran i naručiti bilo što, prema želji!


Opcija 2: Meni za 2 osobe u vrijednosti 440 kn za 199 kn

MENU UKLJUČUJE: 


Predjelo: 

Pašteta od guščje jetre na domaćem prepečencu


Glavno jelo: 

File jelena u umaku od vrganja s kroketima od svježeg kravljeg sira, 

složena sezonska salata, 

domaći kruh i peciva

Desert: 

Međimurska gibanica