PodržimoNaše

[Opatija] Poklonite si mirisne trenutke uz Studio Eko unikati! Jednodnevna radionica izrade prirodne aroma kozmetike za samo 289 kn! Iskoristivost kupona je do 05.06.2016.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako se želite osjećati ugodnije u vlastitoj koži i kontrolirati ono što na nju stavljate, izrada aroma sapuna, hidratantne kreme i maske za lice u kućnoj radinosti dobar je početak za preuzimanje stvari u svoje ruke!

Ponuda uključuje: JEDNODNEVNU RADIONICU IZRADE PRIRODNE AROMA KOZMETIKE za samo 289 kn!


 Ako se želite osjećati ugodnije u vlastitoj koži i kontrolirati ono što na nju stavljate, izrada aroma sapuna, hidratantne kreme i maske za lice u kućnoj radinosti dobar je početak za preuzimanje stvari u svoje ruke!

U cijenu je uključen sav materijal i skripta, tako da ćete biti osposobljeni za samostalan rad kod kuće.

Izrađuju se dvije vrste prirodnih aroma sapuna za njegu lica i tijela, izrađuje se vitaminsko-hidratantna krema za lice sa prirodnim zaštitnim faktorom, naučit ćete postupak izrade sapuna hladnim postupkom.

Radi se u malim grupama 2-5 polaznika.

Održavanje radionica: subotom i nedjeljom, trajanje radionice: 12-16h.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na 091 2601 890 ili ekounikati@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.


JEDNODNEVNA RADIONICA IZRADE PRIRODNE AROMA KOZMETIKE


Na radionici ćete steći osnovna znanja o izradi krutih sapuna hladnim postupkom, dobiti sve bitne smjernice gdje i kako prikupiti sav potreban materijal koji će vam olakšati postupak izrade. Također naučit ćete kako na najjednostavniji način izraditi kremu i masku za lice bez štetnih sastojaka, čime ćete očuvati svoje zdravlje i pritom značajno uštedjeti.

Na radionici ćete izraditi:

1) AROMA SAPUN MASLINA-LAVANDA - eko sapun od 100% maslinovog ulja sa lavandom

2) DVOBOJNI AROMA SAPUN COCO - prirodni sapun na bazi extra djevičanskog maslinovog ulja u kombinaciji saorganskim kokosovim uljem i neodoljivim mirisnim uljem grožđa uz dodatak sušenog bilja

3) VITAMINSKO-HIDRATANTNU AROMA KREMU ZA LICE

4) MASKU ZA LICE SA ZELENOM GLINOM


Uz to, saznati ćete kako od gotovog krutog sapuna izraditi mirisni tekući sapun za ruke i kako izraditi ostale prirodne preparate bez štetnih sastojaka, a sve što ćete izraditi na radionici dobivate na poklon.


Izrađuju se dvije vrste prirodnih aroma sapuna za njegu lica i tijela,

izrađuje se vitaminsko-hidratantna krema za lice sa prirodnim zaštitnim faktorom,

           naučit ćete postupak izrade sapuna hladnim postupkom.


Vidimo se na najzdravijoj radionici!