PodržimoNaše

Otkrijte čari otoka Krka! 3 dana uz 2 polupansiona u Hotelu Delfin 3* u Omišlju za 2 osobe i do 2 djece i 1 x izlet na otok Košljun uz do 73% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 ili 2 djece do navršenih 7 godina GRATIS, ovisno o odabranoj opciji! Kupon se može iskoristiti 02.05.- 10.06., osim u terminu 02.06.2016.! Kuponi se mogu spajati!

HOTEL DELFIN OMIŠALJ*** udaljen je samo 20 m od mora, okružen mediteranskim raslinjem, smješten u mirnom dijelu gradića Omišlja na otoku Krku. 

Ponuda uključuje: Paket otkrijte čari otoka Krka.


Odaberite između 2 opcije:

OPCIJA A - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi+ 1 x izlet tokom boravka na otok Košljun, sve za 2 osobe i jedno dijete do navršenih 7 godina.

OPCIJA B - FAMILY PAKET -3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) za 2 osobe u obiteljskoj sobi 2+2 +1 x izlet tokom boravka na otok Košljun, sve za 2 osobe i dvoje djece do navršenih 7 godina.


Ukoliko se gost odluči za 4 noćenja- ima uslugu uz polupansion i 1x tijekom boravka izlet,  (umjesto da koriste 2 x izlet).

 Kupon se može iskoristiti 02.05.- 10.06., osim u terminu 02.06.2016.!

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina na telefon 01/6233 760 ili mail crv@globalnet.hr, a nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod kupona na mail: crv@globalnet.hr

Sobe i usluga

U hotelu je 48 soba, veliki restoran, lift, bar, terase, besplatan parking za goste hotela i dječje igralište. Sef je dostupan na recepciji hotela. Sobe: 2-, 3-, 4-krevetne sa kupaonicom (WC/tuš), balkon, klima, TV, Internet. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Prehrana u obliku švedskog stola.

Omišalj

Gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, sa bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX.st. 

Omišalj bilježi prve skupine gostiju, a samim tim dolazi do porasta turističke ponude. Počinju se održavati kulturne manifestacije, od čega valja spomenuti prvi Krčki festival koji se sada održava pod imenom Festival folklora otoka Krka. Od muzeja tu su Spomen dom krčkog folklora, Galerija Lapidarij i Malakološka zbirka, a tijekom ljetne sezone u Omišlju se gotovo svakodnevno odvijaju razne prigodne manifestacije, koncerti i izložbe.

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru.

1 ili 2 djece do 7 god. GRATIS, ovisno o odabranoj opciji!