[DRAMALJ] Otvorite sezonu kupanja! 5 ili 7 noćenja s buffet polupansionom za 2 osobe u paviljonima Hotela Riviera 2* već od 1699kn! Kupon vrijedi od 11.-18.06.2016.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite dane starog godišnjeg na najbolji mogući način! Provedite 6 ili 8 dana na plaži, kupajte se, čitajte knjigu koju već duže vrijeme namjeravate i "ispraznite glavu" od svega!

Hotel i paviljoni Hotela Riviera** nalaze se u mjestu Dramalj kraj Crikvenice. Točnije samo mjesto udaljeno je cca 30 kilometara od centra Crikvenice.


Ponuda uključuje: 5 ili 7 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u paviljonima Hotela Riviera 2*/Dramalj kraj Crikvenice.

OPCIJA A - 5 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u paviljonima Hotela Riviera 2*/Dramalj kraj Crikvenice.

OPCIJA B - 7 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u paviljonima Hotela Riviera 2*/Dramalj kraj Crikvenice.


Hotel se sastoji od centralne i 3 odvojene zgrade u paviljnskom stilu, te raspolaže sa 93 sobe.

Sve sobe sadrže:

telefon,

tuš/wc,

morsku stranu, a i djelomično i balkon.U centralnoj zgradi smješteni su:

hotelski restoran,

terasa,

recepcija,

TV-sala,

aperitiv-bar,

pizzeria, te caffe bar sunčanom terasom.

Na vlastitoj betoniranoj plaži mogu se iznajmiti ležaljke i suncobrani.

U neposrednoj blizini (cca 150 m) nalaze se zemljani teniski tereni, mini-golf, badminton, vodeni sportovi (skijanje na vodi, padobran, iznajmljivanje pedalina), odbojka na pijesku...


Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina na telefon 01/6233 760 ili mail crv@globalnet.hr, a nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod kupona na mail:crv@globalnet.hr

Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.