PodržimoNaše

Vaučer za kupovinu odjevnog tekstila za bebe u poznatom dućanu BebeNova u Zagrebu (Arena Centar) i Zadru (City Galleria)! Platite 199 kuna i kupite robicu u vrijednosti čak 400 kuna!

46 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Specijalizirana trgovina za bebe s poznatim europskim brendovima kao što su Espiro, Bambino, Baby Design, Berber, Pierre Cardin, Peg Perego, Be Safe, Pikolo, Falk, Biba Toys, M Way. Možete ih pronaći u City Galleria u Zadru i u Arena Centru u Zagrebu!

BebeNova su specijalizirane trgovine opreme za bebu, u vlasništvu tvrtke Inter-trade d.o.o koja se već preko 20 godina bavi prodajom dječje opreme, odjeće i igračaka.

Ponuda uključuje vaučer za kupovinu odjevnog tekstila za bebe u vrijednosti 400 kuna za  199 kuna, a kupon možete iskoristiti na slijedećim adresama:
BebeNova Zagreb, Arena Centar: 01/ 614 2632
BebeNova Zadar, City Galleria, Polačišče bb : 023/ 316 116

Od samih početaka pokušavaju zadovoljiti potrebu svojih kupaca, što boljim asortimanom robe visoke kvalitete.

Bebenova je dućan poznatih Europskih brandova: Espiro, Bambino, Baby Design, Berber, Pierre Cardin, Peg Perego, Be Safe, Pikolo, Falk, Biba Toys, M Way.

Njihove kolekcije sadrže sljedeće artikle: dječja kolica, odjeća, hranilice, krevetići, hodalice, nosiljke, ležaljke, autosjedalice, torbe, kahlice, kadice, igračke, vozila na pedale i baterije, bicikli, tricikli i još mnogo toga....

Među ostalima u njihovim dućanima možete pronaći:

dječja kolica,
odjeća,
hranilice,
krevetići,
hodalice,
nosiljke,
ležaljke,
autosjedalice,
torbe,
kahlice,
kadice,
igračke,
vozila na pedale i baterije,
bicikli,
tricikli i još mnogo toga....