Jednodnevni izlet BRIJUNI - PULA! Crno Jaje i Calypso Zagreb vode Vas na Brijune! 26.05. ili 18.06.'16. uz prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja...za samo 219 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnom NP Brijuni u brijunskom krajobrazu s autohtonim raslinjem, brojne znamenitosti te mnogobrojne životinje... Polazak iz Zagreba u 06:00h (autobusni kolodvor, peroni 502-506)!

Ponuda uključuje: BRIJUNI - PULA (1 dan) 2 opcije  za samo 219 kn !!!


Prije kupnje kupona izaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 26.05.2016 za 219 kn!  zatvoren termin!

Opcija 2) 18.06.2016 za 219 kn! - otkazano


Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, razgledavanje prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.


Cijena ne uključuje: ulaznicu za Nacionalni park Brijuni (uključuje vožnju brodom do otoka veliki Brijun, te turističkim vlakom do lokaliteta koji se posjećuju na otoku u pratnji stručnog vodiča) 150,00 kn, ulaznicu za amfiteatar 40,00 kn, osobne troškove, putno osiguranje.

ODMAH nakon kupnje kupona provjeriti slobodne termine u agenciji na br.tel.:01/4825-045, a po primitku kupona obavezna rezervacija  sa KOD-om i ID-em sa kupona na e-mail: info@calypsozagreb.com.

Program izleta:

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja u pravcu Rijeke, te dalje istarskim ipsilonom do Fažane. Predviđeni dolazak u Fažanu u 10:00 h. Polazak broda do Velikog Brijuna. Slijedi razgled otoka u pratnji stručnog lokalnog vodiča, u trajanju od 4 sata i uživanje u brijunskom krajobrazu s autohtonim raslinjem, mediteranskom makijom, livadama na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari i mufloni: obilazak otoka turističkim vlakom u trajanju od cca. sat vremena i upoznavanje s bogatom poviješću otočja koji pamti život najvećih kopnenih gmazova prije 120 milijuna godina i traje u neprekinutom slijedu do danas - polusatni predah u restoranu “Školjka” prilika je za osvježenje i kupovinu suvenira - posjet crkvi Sv. Germana iz XV. st. u kojoj se nalaze kopije srednjevjekovnih fresaka i kopije spomenika pisanih glagoljicom te originalni crno-bijeli rimski mozaik iz zaljeva Verige - fotografska izložba J.B. Tito na Brijunima govori o jednom razdoblju naše prošlosti, a izložba, posvećena posljednjem vlasniku otoka Paulu Kupelwieseru, daje nam sliku otoka kao mondenog ljetovališta - posjet mediteranskom vrtu. U 15:00 sati povratak brodom u Fažanu. 

Vožnja autobusom do Pule i panoramski razgled grada: Amfiteatar, Dvojna vrata i gradski bedemi, Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Forum, Gradska Vijećnica, Augustov hram, Zlatna vrata… 

Slobodno vrijeme do polaska prema Zagrebu oko 18:30 sati, a očekivani povratak u Zagreb oko 22:00 sata.