Ovaj proizvod Vas neće iznevjeriti! Paket od dva prirodna minerala/kristala protiv znojenja, za njegu kože i protiv neugodnih mirisa uz 50% popusta i sa uključenom dostavom!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prirodni materijal - kristal koji nakon nanošenja ne zatvara pore na koži i tako omogućava normalno znojenje. Djeluje 24 sata, nema mirisa, a blagim pilingom dodatno poboljšava disanje kože. Preporuča se primjena ispod pazuha, na koži nogu i prepona.

Kozmetički proizvod za njegu kože – uklanja neugodne mirise nastale djelovanjem bakterija na izlučeni znoj.

Prirodni mineral koji nakon nanošenja omogućuje normalno znojenje (ne zatvara pore) i uklanja neugodne mirise.

Sprječava znojenje tijekom cijelog dana, djeluje neutralno, bez mirisa, blagim peelingom poboljšava disanje kože.

Djeluje i na odumrle stanice kože koje se ljušte, a time i čisti kožu.

Omogućuje mladoj koži da u potpunosti preuzme svoju obavezu, a porama očišćenim od odumrlih stanica omogućuje disanje.

Otklanja sloj izlučene masnoće na koži (smanjuje bakterijama hranjivu podlogu) – zato je preporučljiv naročito mladoj populaciji u pubertetu tj. razdoblju intenzivnog razvoja koje je popračeno pojačanim čišćenjem kože, izmjenom tvari i djelovanjem žlijezda.

Pogodan je i za njegu kože nogu koja zbog znojenja i kondenzacije vlage trpi razorno djelovanje bakterija (neugodan miris, oštećenja kože, rane…).

Učinkovito djeluje na kožu prepona, koja za vrijeme duljih sjedenja, toplog vremena i znojenja luči neugodne mirise, svrbi i ljušti se.

Kristalni kamen njeguje kožu i čini je otpornom na vanjske utjecaje.

Preporuka za korištenje:

Nanosi se na opranu kožu. Prije toga, potrebno ga je namočiti u mlakoj vodi da se postigne površinska topivost kristala. Blagim, kružnim pokretima nanesite na željeno mjesto.

Napomena: Kamen je neotporan na jače udarce, stoga pazite da vam ne padne, a nakon upotrebe treba ga položiti na krpicu koja je priložena u kutijici i ostaviti da se osuši!