PRODAJETE ili IZNAJMLJUJETE stan/kuću/poslovni prostor? ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan do 60m2 ili 150m2, te kuću do 250m2, već od 499 kn! NOVO! Dodatna opcija za ZAGREB - izrada u roku od 48 sati!

136 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Energetski certifikat] Iskoristite akciju Crnog Jaja i napokon imajte svoj energetski certifikat već od nevjerojatnih 499 kn! A ukoliko želite ubrzati proces uz opciju sa željenom kvadraturom (stana/kuće u ZAGREBU) odaberite i opciju 4 za certifikat u roku od 48h (dakle kupite 2 kupona)!!! Kupon je iskoristiv do 30.08.'16.!

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a pri potpisivanju kupoprodajnog Ugovora dužni ste, slijedom zakona, posjedovati energetski certifikat!


Od 01.01.2016. ukoliko iznajmljujete nekretninu (stan, kuću...) obvezni ste imati i energetski certifikat.


Ponuda uključuje: energetski pregled i izradu energetskog certifikata za stan do 60 m2, od 61m2-150 m2 bruto ili kuću do 250 m2 bruto, bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja (Modul 1) za cijelu Hrvatsku!


Izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan do 60m2.

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 61 do 150 m2.

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću do 250 m2.

Opcija 4: Ubrzanje procesa izrade certifikata za Isključivo za Grad Zagreb - do certifikata u roku od 48 sati (tijekom radnog tjedna, nadoplata na cijenu certifikata) 


ODMAH nakon kupnje kupona ( u roku 24 sata ), dostavljate podatke te time ulazite u bazu podataka za izradu certifikata. Podaci se zaprimaju, obrađuju i certifikatori kontaktiraju kupce/ izlaze na teren i obavljaju certificiranje do 30.08. sa najavom unaprijed kada dolaze na koje područje (ovisno o količini zaprimljenih poziva za pojedinu destinaciju), dakle do 30.08.'16. je rok kada ćete zaprimiti svoj certifikat.

           U slučaju da imate više apartmana ili stanova ( od navedenih 8 ) u istoj zgradi nazovite nas na 01/8000-811.

          Za objekte veće kvadrature (od 250 m2 na više) možete kupiti 2 kupona uz maksimalnu kvadraturu objekta do 400 m2!

         Kupon vrijedi do 30.08.2016. i u navedenom periodu se rade sve potrebite predradnje, te dostavlja energetski certifikat.

         Kupon vrijedi za cijelu RH uz nadoplatu partneru za otoke!

ODMAH NAKON KUPNJE kupona na na e-mail: info@abakus-vjestacenja.hr šaljete sljedeće podatke: ime i prezime osobe koja je kupila certifikat, ime i prezime osobe na čije ime će glasiti certifikat, oib (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa prebivališta (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa nekretnine za koju se radi certifikat , kontakt broj telefona ili mobitela, KOD i ID KUPONA i dobit ćete termin dolaska Partnera - ovlaštene tvrtke za izradu energetskih certifikata!


U cijenu je uključeno: 

Dolazak na objekt, 

energetski pregled, 

Izrada energetskog certifikata i izvješća o energetskom pregledu te dostava istih


Za objekte veće kvadrature ( od 250 m2 na više ) MOŽETE KUPITI 2 kupona ( max. do 400 m2 bruto )


Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!

Svaki izdani energetski certifikat evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.