PodržimoNaše

Crno Jaje i Sani Tours Vas vode na more! Provedite lipanj u Biogradu na Moru! Guštajte 3 ili 8 dana uz 2 ili 7 Polupansiona za 2 osobe, smještaj u provjerenim sobama 3* uz do 42% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Super cijena ljetovanja! Smještaj za 2 osobe u sobama 3* uz 2 ili 7 noćenja na bazi Polupansiona u prekrasnom Biogradu na moru uz odabir između 2 opcije prije same kupnje! Kupon vrijedi isključivo odabrani termin 19.05.-18.06.'16.!

Ponuda uključuje: 3 ili 8 dana na bazi polupansiona za dvoje uz smještaj u sobama 3* u Biogradu na moru.


Odabir između 2 opcije: 

Opcija 1: 3 dana/2 noćenja sa polupansionom za dvoje za 595 kn!

Opcija 2: 8 dana/7 noćenja sa polupansionom za dvoje za 1995 kn!


U cijenu uključeno: smještaj u sobama sa 3* u prekrasnom Biogradu na moru: Čančar, Pansion "Villa Marijana", Marinka, Villa E, Sanja, Robert, Lovrić.


Čančar

Pansion "Villa Marijana"

Marinka

Villa E

Sanja

Kuća Robert

Lovrić

Nakon kupnje kupona potrebno se je ODMAH javiti u Sani tours radi rezervacije željenog termina na br.telefona: 023 384 261, 099 2222 974, ili na mail cancar@gmx.at, uz sve potrebne podatke i KOD kupona.

A kad ste već u Biogradu posjetite Gastro stol 2016 - Festival izvorne hrane, pića, delicija, suvenira i folklora!

Festival se održava od 03. do 05. lipnja 2016. godine (petak,subota i nedjelja) u gradu Biogradu na Moru na rivi na Obali kralja Petra Krešimira IV.

Na najdužem stolu u Hrvatskoj predstaviti će se autohtoni hrvatski proizvodi, proizvodi vrijednih ruku. Želimo dati priliku proizvođačima koji svoje kvalitetne domaće proizvode žele prezentirati širem tržištu. Svaki proizvod sa sobom nosi povijest područja iz kojeg dolazi, nasljeđe iz davnih vremena koje trebamo održavati, čuvati i razvijati.

Posebnost ovogodišnje manifestacije je u modernizaciji samog koncepta i vizualnog identiteta Festivala. Na obnovljenom mulu na rivi će se održati pravi kulinarski spektakl.

Obećavamo Vam tri dana vrhunske zabave gdje će biti za svakoga po nešto!

Gastro stolom 2016. po jedenaesti put za redom okuplja se cijela Hrvatska, stvara simbioza kontinentalne  i priobalne turističke ponude jer se želi pokazati kakvim velikim turističkim resursima zapravo raspolažemo.