PodržimoNaše

OSIJEK - celulit killer paket! 3 tretmana koji sigurno ubijaju celulit za samo 129 kn!!! Kupon se može iskoristiti do 09.07.2016!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 1 x elektrostimulaciju, 1 x lipodetox body wrapping, 1 x anticelulitnu masažu. Kupon se koristi u 2 dolaska.

Ponuda uključuje: Aleksis kozmetički salon, Osijek - celulit killer paket od 3 tretmana koji ubijaju celulit za samo 129 kn!!!

Cijena uključuje: 

1 x elektrostimulaciju, 

1 x lipodetox body wrapping, 

1 x anticelulitnu masažu. 

Kupon se koristi u 2 dolaska.

Svaka osoba može kupiti 2 kupona za sebe i neograničeno na poklon. 

Kupon se može iskoristiti do 09.07.2016

Kupon vrijedi za 1 osobu.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 4 dana ranije na br.tel: 091/903 3237, uz KOD i ID kupona po primitku.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Body wrapping

Ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Služi u svrhu preznojavanja i limfne drenaže,'topljenja' i uklanjanja celulita kao i poboljšanja tonusa.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža objedinjuje niz masažnih tehnika koje se primjenjuju na celulitom zahvaćenom području. Osim što uklanja celulit, ova masaža djeluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože. Uvjerite se da će vam kvalitetni anticelulitni tretmani u salonu Sonja vratiti osmijeh na licu.