BRAČ - Ljeto u Hotelu Milna uz 1 noćenje sa doručkom za dvoje! Izbor između Standard sobe s pogledom na park ili more te Superior sobe morska strana uz više termina do čak 27.08.,po super cijeni!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između čak 9 opcija smještaja u 1/2+1 sobi po izboru uz željeni datum! Kupon vrijedi u periodu 11.06.-27.08.'16., isključivo za odabrani datum i vrstu sobe! 1 dijete od 2 do 7 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis!

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje + buffet doručak u hotelu Milna u Milni na otoku Braču uz više opcija smještaja i datuma, sve za 2 osobe.


Prije kupnje izaberite željenu sobu i datum:

Opcije 1-3: 1/2+1 Standard Garden soba

Opcije 3-6: 1/2+1 Standard soba pogled more

Opcije 6-9: 1/2+2 Superior soba morska strana


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: gratis piće dobrodošlice; gratis WI-FI na recepciji i lobby recepcije; gratis ležaljke na terasi (ograničen broj); gratis parking.


Posebna ponuda na masaže u dvoje, uz prethodnu najavu i rezervaciju termina: relax - 100,00 kn 30 minuta; aroma masaža - 100,00 kn 30 minuta; sport deep - 150,00 kn 30 minuta, 250,00 kn 60 minuta.


Posebna ponuda transfera: obavezna prethodna provjera raspoloživosti i rezervacija na recepciji hotela: transfer uz cijenu od samo 89,00 kuna u jednom smjeru. Maximalno 8 osoba, uključen 1 kofer po osobi. Drugi i svaki slijedeći kofer doplata 10,00 kn. Posebna ponuda transfera organizirana je prema trajektima Jadrolinije Split-Supetar: polazak iz Milne u 09:30 h, a iz Supetra za Milnu u 13:30 h i 17:45 h. 


Napomene za djecu: 1 dijete od 2 do 7 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis, u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih: prvo dijete do 7 godina gratis, drugo plaća 40,00 kn po djetetu po danu (plaća se na recepciji). Djeca od 7 do 12 godina na pomoćnom ležaju plaćaju 70,00 kn dnevno (plaća se na recepciji). Osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi, te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i svi plaćaju 150,00 kn dnevno (plaća se na recepciji).


Hotel Milna je novootvoreni hotel smješten u povijesnom naselju Milna na otoku Braču. 

Nalazi se u jugozapadnom dijelu uvale uz samu morsku obalu, okruženi borovom šumom. 

Hotelski kapacitet je 30 smještajnih jedinica u troetažnom kompleksu. U sklopu hotela možete uživati u restoranu s dalmatinskim specijalitetima, opustiti se u lounge baru ili sunčati na privatnoj plaži. 

Ukoliko ste na odmoru s plovilom ili ste u nautičkoj posjeti hrvatskom akvatoriju, Hotel Milna Vam nudi vez na svom pristaništu.

Ukoliko želite provesti odmor neometani gužvom koja vlada u centrima otočkih turističkih destinacija, a imati sve potrebne sadržaje i uslugu na dohvat ruke, Hotel Milna je idealan izbor.


Hotelska plaža
Hotel Milna ima malu privatnu plažu. Plaža je dijelom betonska, a dijelom šljunčana. Pristup plaži je pogodan za djecu. Hotel je također okružen lako dostupnim prirodnim plažama od stijena i šljunka.

Parkiralište
Hotel Milna ima vlastito parkiralište za goste hotela i posjetitelje ugostiteljskih sadržaja u sklopu hotela.

Hotelski bar 
na otvorenom, iznad same plaže i pristaništa, mjesto je namijenjeno opuštanju uz ugodnu glazbu u hladu borova, s pogledom na zaljev, bar nudi izbor bezalkoholnih i alkoholnih toplih i hladnih napitaka, te maštovitih koktela. Svi hotelski otvoreni i zatvoreni prostori pokriveni su wireless internetskim signalom.

Izleti otkrivanja Brača
Pješačka tura upoznavanja biljki otoka Brača
Nordijsko hodanje do milnarskih mnogobrojnih zaljeva.

MILNA

Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti. 

Ljepote obližnje luke Bobovišća, sela Ložišća i Podhume, okolnih plaža i skrovitih uvala u sjeni borova dodatna su garancija nezaboravnog odmora daleko od buke i stresa modernog života.


Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti slobodnih kapaciteta direktno sa hotelom! 

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: nikolina.klincic@watermanresorts.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Telefon: 091 484 0306