Ljetni mini paket za maksimalno zadovoljstvo!!! 8 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Touch u Varaždinu uz 74% popusta! Umjesto 980 kn tretmane platite samo 249 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ciljanim tretmanima postignite željeni rezultat što će doprinijeti Vašem samopouzdanju i unutarnjem zadovoljstvu! Kupon se koristi u 2 dolaska i vrijedi do 31.07.2016.!

Ponuda uključuje: 8 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Touch u Varaždinu.


Cijena uključuje:

2 x rf tijela (20 min), 

2 x criolipoliza (20), 

2 x termo deka (20 min, 

2 x detox body wrapp morskim zelenim algama (20 min).


Kupon se koristi u 2 dolaska.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je obavezno rezervirati termin na broj 091 165 3184, uz KOD i ID kupona.

  

Kriolipoliza je najsuvremenija, nekirurška, neinvazivna i potpuno bezbolna tehnika za uklanjanjanje lokaliziranih masnih naslaga i celulita kao što su naslage na struku iznad bokova, na zadnjici, trbuhu, leđima, nadlakticama, nogama i podbratku i sve to bez korištenja anestezije. Kriolipolizom koja je, poznata i pod nazivom kriogena liposukcija, efikasno se zamrzava (adipozno) masno tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta.  


Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osjetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne naslage bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno resorbiraju. Nema bola, nema anestezije, igala niti dugog perioda oporavka. Efekat tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 1,5 cm nakon 30 min tretmana)!


Kriopolizom se vidljivo mogu smanjiti neželjeni prevoji masnih naslaga i celulita, a to smanjenje je primjetno i trajno. Nakon tretmana obično je vidljivo blago crvenilo koje traje otprilike pola sata.


RF tijela: Radiofrekvencija se odlično koristi uz aparate za stimulaciju, koji potpomažu njezino djelovanje,

RF - om se tretiraju sva područja tijela i lica. Služi njihovom remodeliranju i učvršćivanju. 


Sve navedeno doprinosi značajno boljim konačnim rezultatima koji se uz izvrsno uklonjene masne naslage očituju i u boljoj kondiciji kože tretiranog područja. Nema štetnosti kao kavitacija niti opterećuje organe jer lipo laser topi celulit potiče limfnu drenažu pomoću koje se masno tkivo reproducira iz organizma


Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju.


Kolagenu treba duže vrijeme da se obnovi do kraja, ali je zato efekat zatezanja dugotrajan!


RF tretmani mogu se izvoditi pojedinačno ili u kuri 6 - 8 tretmana, jednom do dva puta tjedno za pojedino područje.


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.