[NOVIGRAD DALMATINSKI] Uživanje na suncu u Novigradu! 2 ili 5 noćenja na bazi doručka ili polupansiona za 2 osobe u veličanstvenim apartmanima u Aparthotelu Castrum Novum već od 799kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Svaka osoba ima popust od 50% za Wellness & SPA! Prije kupnje kupona odaberite između 2 ili 5 noćenja! Kupon vrijedi 18.06.-02.07.'16.!

Ponuda uključuje: Aparthotel Castrum Novum -3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja za dvoje sa doručkom ili polupansionom već od 799 kn! 


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 3dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe za 799 kn!!!

Opcija 2) 6dana/5 noćenja sa polupansionom za 2 osobe za 1749 kn!!!


Polupansion uključuje: samoposlužni doručak i večeru u 3 slijeda


Svaka osoba ima popust od 50% za Wellness & SPA.

ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno je rezervirati željeni termin na tel. +385 23 375309, mob. +385 98 313424 ili e-mail: info@castrumnovum.com, uz KOD i ID kupona.

  

Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Neka bude vaša baza i mjesto na kojem ćete započeti brojna nezaboravna iskustva!

Hotel ima 27 apartmana sa jednom ili dvije spavaće sobe, malom kuhinjom, tušem, klima –  uređajem, električnim štednjakom, hladnjakom, posuđem i priborom za jelo, SAT TV-om, telefonom, bežžičnim internetom. 

U hotelskom restoranu možžete užživati u specijalitetima vrhunskih kuhara, ili možžete užživati u ispijanju kave na terasi. Hotel Vam omogućuje i privatan parking, bicikle, kajake, ležžaljke i suncobrane. Također možžete unajmiti dva jeepa, minibus ili gliser.


O MJESTU 

Novigrad je malo ribarsko mjesto, ali to ne znaći da će vam biti dosadno. Vi ste u centru aktivnosti, ljepota je u tome što možete sami odabrati aktivnosti! Mi vam nudimo opuštajuću atmosferu, ali ako želite više od toga možete se prijaviti na aktivnosti koje mi organiziramo. Sa četiri nacionalna parka koja se nalaze bliže od 1 sat vožnje od hotela možete se pripremiti na uzbudljivu avanturu.

PJEŠAČENJE  i BICIKLIZAM – Upoznajte malo bolje okolicu Novigrada obilazeći mnogobrojne pješačke i biciklističke staze! Uređena staza će Vas povesti iz Novigrada do Pridrage, nakon čega skreće prema Paljuvu, nakon kojeg vodi natrag prema Novigradu! Za one koji žele improvizirati postoje brojni putevi i ceste pogodni za hodanje, odnosno vožnju!

POSJET TVRĐAVI – Na vrhu brda iznad Novigrada smjestila se Fortica, na čijem položaju se u vrijeme brončanog doba nalazilo liburnsko naselje. Tvrđava je obnovljenja početkom 13. stoljeća od strane knezova Kurjakovića, i tada je po njoj Novigrad dobio današnje ime! Do tvrđave vode dva uređena puta, stare stepenice poznate pod imenom Uz depožit, i cesta koja vodi do samog podnožja tvrđave.

POSJET MUZEJU – Zavičajni muzej u Novigradu se nalazi u zgradi nekadašnje crkve Porođenja Blažene Djevice Marije i Gospe Ružarske. Zgrada je od 1900. do 1974. imala funkciju pućke škole. U suradnji Općine Novigrad, Ministarstva kulture i Konzervatorskog odjela iz Zadra, obnova zgrade je započela 1998. godine, a završena je 2004. godine, i od onda u je u njoj smješten muzej u kojem možete dobiti uvid u minula vremena života u Novigradu.

POSJET CRKVI SVETE KATARINE – Krbavski knez Butko Kurjaković je dao sagraditi crkvu 1394. godine, u sklopu koje je bio i samostan. Pretpostavlja se da je na mjestu današnje crkve bila crkva svetog Pavla s benediktinskim samostanom koji su porušeni 976. godine.


Kroz šetnju hotelom možete upoznati Dubrovnik, Split, Zagreb, Vukovar, Osijek, brojne rijeke i jezera, nacionalne parkove, otoke i špilje, saznati nešto o flori i fauni, te kulturnoj baštini Hrvatske.