PodržimoNaše

[GRADAC] Odmor u prelijepom Gradcu!!! Uživajte čak 8 dana u apartmanima Nikolić uz 7 noćenja u apartmanu 2+1 ili 4+2 za do 6 osoba po super cijeni već od 1309kn! Kuponi se mogu spajati!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Nikolić nalaze se u mirnom dijelu turistički popularnog dalmatinskog mjesta Gradac u Makarskoj rivijeri, pokraj kulturnog spomenika Gradina, u starom dijelu Gradca. Kupon za ponudu vrijedi do 30.06.16., za 2, 3, 4 ili čak 6 osoba!

Izaberite između 4 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 2+1, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 2+1, sve za 3 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 4+2, sve za 4 osobe.

Ponuda 4 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 4+2, sve za 6 osoba.

 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail toni_nikolic@yahoo.com ili na mobitel 098 9003 317, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Kuponi se mogu spajati.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! 

  

Apartmani Nikolić nalaze se u mirnom dijelu turistički popularnog dalmatinskog mjesta Gradac u Makarskoj rivijeri, pokraj kulturnog spomenika Gradina, u starom dijelu Gradca. 

Apartmani su 60 metara udaljeni od plaže, trgovina i restorana. Uz povoljnu cijenu nude i besplatan bežični internet i besplatan privatan parking. Apartmani su klimatizirani, a sve takse i dodatni troškovi su uključeni u cijenu. 

Iskoristite ovu ponudu za uživanje u gastronomskoj ponudi Dalmacije, te uživanju u lijepom vremenu i na samom završetku ljeta. 

Apartman(4+2) velik je 90m2, te je zapravo cijeli kat kuće s dvorištem. 

Dvorište ima predivan pogled na more i roštilj, a apartman ima 3 sobe, dnevni boravak, kuhinju, hodnik i wc. 

Apartman (2+1) velik je 28m2, a sastoji se od bračnog kreveta i jednog kreveta za jednu osobu, kuhinje, balkona i terase s pogledom na more.