PodržimoNaše

Odlična ponuda za cijelu obitelj u Đurđevcu! "Picokijada" 24.-26.06. - 2 noćenja za dvoje sa doručkom u Hotelu Picok 4*, neograničeno korištenje bazena i whirpoola, teretane...za samo 798kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odlična ponuda za cijelu obitelj, opuštajući odmor u prirodnom okruženju koji uključuje korištenje hotelskog bazena, jacuzzija, šetnje, posjet muzeju… Nakratko zaboravite na posao i brige, spakirajte kofere i razveselite svoju obitelj! I to nije sve djeca do 12 godina su GRATIS, a 12-18 godina imaju GRATIS smještaj!

Ponuda uključuje: "Picokijada" u Hotelu Picok**** u Đurđevcu za 2 osobe!


Paket uključuje: 

2 noćenja s doručkom, 

neograničeno korištenje hotelskog bazena i whirlpoola, 

korištenje fitness teretane 1 sat dnevno, 

ogrtač i papuče u sobi, 

WLAN Internet u sobi i cijelom hotelu.


Djeca do 12. godina - BESPLATNO!

Djeca od 12-18 god. - smještaj GRATIS, plaćaju samo doručak 50 kn/dan

Uz nadoplatu: popust 50 % na korištenje parne, finske i infracrvene saune, popust 20 % na sve ostale wellness usluge i tretmane, ulaznica za posjet starom gradu i muzeju - 15,00 kn

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Jeste li znali?

Svake godine u lipnju održava se slavna ''Picokijada'' ;)

…O PICOKIJADI… 

Nakon neuspjeha vojske Ulama-bega da jednim jedinim napadom osvoji đurđevačku utvrdu, vojskovođa je odlučio primijeniti strateški plan strpljivog opsjedanja grada ne bi li njegove stanovnike izgladnjivanjem privolio na predaju. 

U trenucima kada unutar zidina utvrde ne ostaje više ništa hrane doli jednog jedinog pijetla, Đurđevčani kuju očajnički plan. 

Svoj zadnji zalogaj ispaljuju topom na tursku vojsku. Ulama-beg nasjeda na njihov plan i uvjeren kako, s obzirom da ispaljuju pijetlove iz topova, Đurđevčani imaju još nepregledne zalihe hrane, povlači svoju vojsku. 

Povlačeći se, na Đurđevčane baca kletvu i naziva ih picokima. Jedinstvenom scenskom predstavom na otvorenom Đurđevčani krajem lipnja slave ovu legendu.

 Odigrava se na autentičnoj lokaciji, na mjestu na kojem se legenda zaista i odigrala, a uključuje stotine statista, kulturnih amatera, konjanika i profesionalnih glumaca. Ova manifestacija stekla je status nematerijalnog kulturnog dobra Hrvatske.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupone provjeriti raspoloživost željenog termina (predrezervacija) na mail: info@hotel-picok.hr ili telefon: 048 672 200, te potvrdu iste ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID.