Savršen obiteljski odmor! 2 ili 5 noćenja s Polupansionom u luksuznom family Hotelu Suite Viola**** u Crvenoj Luci uz pregršt pogodnosti za 2 odrasle osobe i 2 djece do 7.god.! Super cijena!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neposredan kontakt s prirodom te luksuzni ambijent čini Crvenu Luku idealnim mjestom za ekskluzivan odmor i jednim od najljepših lokacija u Hrvatskoj! Stoga požurite jer ponuda vrijedi do 18.06.'16. i svoje slobodne dane potrošite na najbolji mogući način!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u suite-u + bogati buffet doručak i večera, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 7 godina.

Ponuda 2 uključuje: 6 dana uz 5 noćenja u suite-u + bogati buffet doručak i večera, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 7 godina.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

korištenje wellness & spa centra (unutarnji bazen, relax zona, fitness centar);

korištenje vanjskog bazena i open gym; 

ležaljke i suncobrani na plaži; 

sportski sadržaji (mini golf, stolni tenis, polivalentna podloga za tenis, odbojku, mali nogomet i košarku); odbojka na plaži; 

besplatan parking; 

besplatan wi-fi.


Više o mjestu

Turističko naselje Crvena Luka čija turistička tradicija seže od davne 1962. godine, jedinstveni je spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna na Jadranskoj obali.

Na udaljenosti 3 km od grada Biograda na Moru, okruženo stoljetnom borovom šumom, prekrasnim šetnicama i pješčanom plažom idealno je odredište za one koji se žele opustiti u privatnosti a opet biti u neposrednoj blizini društvenih događanja.

O Hotelu i Resortu

Crvena Luka Hotel & Resort sastoji se od 69 moderno opremljenih soba u sklopu hotela, 31 obiteljski suite, te 65 moderno dizajniranih i opremljenih vila i apartmana od kojih su većina na samo par metara od mora.

Panoramski pogled na bogati arhipelag,nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, kvaliteta usluge i smještaja razlog su zašto se uvijek gosti vraćaju.

Naselje Crvena Luka nalazi se 3 km od grada Biograda na Moru i 30 km od grada Zadra.

Što posjetiti?

U blizini turističkog naselja Crvena Luka nalaze se brojni nacionalni parkovi (NP Plitvička jezera, NP Krka, NP KornatI) i stoljetni gradovi( Žadar, Biograd na MOru...) koji će vas oduševiti kulturnim znamenitostima i zadivljujućom prirodom.