PodržimoNaše

PAG - ljeto započnite kupanjem na otoku Pagu uz smještaj u Hotelu Smokva****! Izaberite između 2 ili 5 noćenja sa doručkom za dvije osobe, po super cijeni! Kupon vrijedi od 27.06. do 10.07.'16.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu od 27.06. do 10.07.'16.! Kuponi se mogu spajati! Obavezno ponijet sa sobom isprintani kupon u hotel!

Ponuda uključuje: Hotel Smokva ****- Pag - luksuz uz more  od 27.06 do 10.07.'16. uz 2 ili 5 noćenja sa doručkom

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije

Opcija 1) 3 dana/2 noćenja za dvoje sa doručkom za 1489 kn 

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja za dvoje sa doručkom za 3659 kn 

Kuponi se mogu spajati! 

Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu i plaća se na recepciji hotela 

Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu  od 27.06. do 10.07.'16.

Obavezno ponijet sa sobom isprintani kupon u hotel!

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel. +385 98 410 239 ili e-mail:igor.palcic@zd.t-com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Smokva

Hotel Smokva nalazi se u gradu Pagu na otoku Pagu, na glavnom šetalištu uz more. Nudi klimatizirane sobe s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima i besplatni pristup internetu.

Sobe u hotelu Smokva uređene su u klasičnom, a ipak elegantnom stilu i sadrže podove s tepihom. Iz svih se soba pruža pogled na more ili park. Sve također imaju sef, prostor za sjedenje i radni stol.

Glavna mjesna plaža udaljena je 150 metara. Nekoliko trgovina nalazi se na 100 metara od hotela. Plaža Zrće udaljena je 20 km.

Hotel obuhvaća restoran koji poslužuje jela međunarodne kuhinje i specijalitete hrvatske kuhinje. Ovdje se poslužuje i doručak. Hotel ima i bar.

Grad Pag

Grad Pag je grad morske soli. Zbog njene važnosti u 15. stoljeću nastao je Pag kao planski i plansko utvrđeni grad, koji pri obilasku pruža poseban osjećaj. Na Pagu se još može vidjeti proizvodnja soli starim postupkom isušivanja u manjim glinenastim bazenima u koje se uvodi more (soline). Ove su solane osim autentičnosti koje pružaju, zahvalan motiv za fotografiranje.

Pašku uvalu obrubljuje 20 km šljunčanih i pješčanih plaža. U vrijeme paškog karnevala zimi, ljetnog karnevala i tijekom sezone odvija se bogat kulturno-zabavni i umjetnički program.

Iz višestoljetne tradicije može se izdvojiti "paška Robinja" u stilu "svetih prikazanja", folklor, karneval s karakterističnim kolom uz gradsku limenu glazbu, starim nošnjama, starim pjesmama i plesovima na "mišnjicama" (karneval se održava posljednjih dana srpnja).