PodržimoNaše

Za sve male košarkaše! Košarkaški kamp „Let's play“ poziva djecu u dobi 13-18 god.da zaigraju popularnu "košaricu" uz 7 PUNIH PANSIONA u Apartmanima Lapaž 4* u Toplicama Sv.Martin po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Raznovrsne edukacije i učenja u smjeru košarke, kroz teoretski dio i interaktivne radionice te treninge u košarkaškom kampu...Svim sudionicima osigurana je lječnička skrb tokom 24h! Kupon je iskoristiv 19.-25.06.'16.! Za sve dječake i djevojčice!!!


Ponuda uključuje: Košarkaški kamp „Let's play“ za djecu od 13 do 18 godina, 7 noćenja na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) u Apartmanima Lapaž 4*, Toplice Sveti Martin.


Ponuda dodatno uključuje: 

kupanje u Termama Sveti Martin, golf tereni, paintbal.

                Ponudu mogu koristiti i dječaci i djevojčice!

                Lječnička skrb tokom 24 sata!

Košarkaški kamp „Let's play“ u Svetom Martinu na Muri je mjesto koje odaje puno topline i pregršt ljepote dok ga krase prekrasna priroda i njezin pejzaž. Primjesom svježeg zraka uklopljene su toplice „Sveti Martin“ i Sportski Centar sa svim svojim popratnim sadržajima kao što su trim staze, a prilikom koje je moguće prošetati i uvidjeti raznolike rekreativne oblike aktivnosti, primjerice toplice s aqua bazenima, adrenalinski park, prostor za opuštanje. 

Kao primarni ciljevi „Let's play“ kampa su raznovrsne edukacije i učenja u smjeru košarke, odličan spoj kroz teoretski dio i interaktivne radionice dok je glavni dio vezan uz same treninge na košarkaškom kampu koji se provode u više različitih tema kao što su; TRANZICIJA&IGRA, TEHNIKA&OBRANA i naravno kao neizostavan dio treninga METODIKA&KONDICIJA. Interaktivne radionice usmjerene su na teme poput nutricionizma i same prehrane sportaša no svakako prilagođene djetetovoj dobi, općenitih ciljeva i motivacija u životu i sportu kako bi djecu naveli na zdravo razmišljanje kao i ispravan te pravilan osobni put.

Uz same košarkaške i edukativne sadržaje djeci su ponuđene i ostale zabavno-rekreativne aktivnosti. Potaknuti time osmišljeni su popratni sadržaji jer ne smijemo izostaviti da su to ipak samo djeca u razvoju pa će im zabava uključena uz sportski dio dobro doći.

Kao sekundarne ciljeve pružamo mogućnosti: kupanje u aqua parku – Toplice, golf tereni, paintball. Na kraju dana ponuđene su razne filmske i sportske projekcije uz pomoć kojih ćemo djeci približiti sportski način života i razmišljanja. Djeca su smještena u apartmanima Lapaž s 4 zvijezdice na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) dok su tokom dana u neposrednoj blizini bazena, sportskih terena i trim staza gdje se mogu održavati programske aktivnosti. Košarkaški kamp „Let's play“ u Svetom Martinu na Muri traje 7 dana, ponuđen je svima od 13 do 18 godine starosti, dječacima i djevojčicama u dobnim skupinama (mlađi kadeti, kadeti, juniori).  

 Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem užitku, od luksuznih apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto. 

Apartmani su vrhunski opremljeni, tako da svaki posjeduje svoju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu s termalnom vodom, te vodeno-zračnom masažom. 

Kuhinje su u potpunosti opremljene pa u njima možete i kuhati kao da ste u vlastitom domu. Ukoliko ipak ne želite gubiti vrijeme na kuhanje, nudimo vam mogućnost organiziranja usluge doručka, ručka ili večere po vrlo povoljnim cijenama.

SVETI MARTIN NA MURI


Općina Sveti Martin na Muri nalazi se kraj Čakovca, na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini granice sa Slovenijom i Mađarskom, na mjestu na kojem rijeka Mura ulazi u teritorij Hrvatske.

Turizam se ozbiljnije počeo razvijati 2005. godine kad su, koristeći termalni izvor ljekovite vode, u neposrednoj blizini Svetog Martina na Muri izgrađene Toplice Sveti Martin, najveće i jedne od najljepših toplica u Hrvatskoj. Ulaz u bazene je udaljen 200 m od apartmana, športska dvorana sa sportskim terenima 50 m, uređena trim staza sa spravama 50 m, hotel Golfer 250 m, a golf tereni 300 m.


Naš Facebook možete vidjeti ovdje!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na mail: info@kc-letsplay.eu, uz KOD i ID kupona po primtiku.