Odmor u Sloveniji - Termama 3000! 2 noćenja u Hotelu Livada Prestige 5* na bazi polupansiona, neograničeno kupanje u bazenima hotela Livada Prestige i kompleksu Terme 3000... za dvoje uz 47% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u dvokrevetnoj ili economy sobi s francuskim krevetom, neograničeno kupanje u hotelu i Termama 3000... Dijete do 2 godine GRATIS! Kupon se može iskoristiti do 08.07.'16.!

Ponuda uključuje za 2 osobe:  2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion - buffet), u dvokrevetnoj sobi ili economy sobi s francuskim krevetom (ovisno o raspoloživosti) u hotelu Livada Prestige *****, neograničeno kupanje u bazenima hotela Livada Prestige (i na dan odlaska); neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (gdje rade tobogani cijelu godinu); jutarnja gimnastika i aerobik u vodi; korištenje ogrtača; ručnici uz hotelski bazen; ležaljke i suncobrani uz hotelski bazen; besplatni internet u sobi; besplatan parking - vanjski.

Kupon se može iskoristiti do 08.07.'16.

Nadoplata na licu mjesta za vikend boravak od petka do nedjelje 32 eura po sobi za dvije noći!

Dijete do 2 godine GRATIS!

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija. Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija ODMAH po kupnji kupona na broj za rezervaciju termina je:+386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: info@terme3000.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

Smješten u Moravskim ToplicamaHotel Livada Prestige***** je vrhunski hotel koje pružaju mir kakav urbana središta već dugo ne poznaju.

Nalazi se samo 6 km od Murske Sobote te 140 km od Zagreba. Od Čakovca do hotela možete doći magistralom, bez potrebe da koristite vinjetu!

Između moderno opremljenih soba hotela Livada Prestige možete odabrati onu koja najbolje odgovara Vašim željama i potrebama. Na raspolaganju Vam je 122 sobe različite veličine koje su namijenjene individualnim gostima, parovima, obiteljima i poslovim gostima. 

Većina je soba dodatno opremljena masažnom kadom s crnom termomineralnom vodom zbog čega je ovaj hotel jedini u Europi s takvim tipom wellnessa u sobama!

Gosti mogu upotrebljavati besplatan Internet u sobi.

Gostima su na raspolaganju veliki Wellness centar i hotelski centar tajlandskih masaža.

Hotel još raspolaže s restoranom, a la carte restoranom, barom, tajlandskim centrom za masažu, trgovinom, garažom.

Blagotvornost crne termomineralne vode možete iskusiti i u hotelskom kupalištu s 6 vanjskih (ljeti) i unutarnjih bazena te u avanturističkom bazenskom kompleksu Terme 3000. 

Možete se opustiti i u hotelskom svijetu sauna, u klasičnoj finskoj, turskoj ili infracrvenoj sauni, a možete isprobati i saune laconium, caldarium i balnearium (biljna, vitalna parna te finska sauna s manje vrućim zrakom).

Uz mnogobrojne zabavne vodene tobogane u bazenskom kompleksu Terme 3000, s 11 vanjskih i unutarnjih bazena različitih oblika i veličina - za svakoga se nađe primjeren kutak za opuštanje.

Okolica 

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. 

Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. 

U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.