[SLOVENIJA] Ljetujte u Termama 3000-Moravske Toplice!!! 2 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Ajda**** i uživanje u bazenskom kompleksu Terma 3000...sve za 2 osobe uz do 52% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite se u Moravskim Toplicama u Sloveniji gdje možete uživati u vodenim radostima raskošnog bazenskog kompleksa Terme 3000! Djeca do 2 godine gratis! Ponuda vrijedi od nedjelje do petka! Kupon se može iskoristiti u terminu 10.06.-24.07.'16.!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi ili sobi s francuskim krevetom (ovisno o raspoloživosti) u hotelu Ajda ****, neograničeno kupanje u bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (gdje rade tobogani cijelu godinu); neograničen ulaz u svijet sauna i fitness u sklopu hotela Ajda; korištenje ogrtača; animacijski program, korištenje ležaljki i suncobrana uz hotelski bazen.

Check in od 14 h, check out do 12 h. 

Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu 10.06.-24.07.16.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 512 22 00 ili e-mail: info@terme3000.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Ajda**** odlikuje ugodno domaće ozračje, a posjećuju ga gosti svih dobi – obitelji, stariji ljudi i mlađi parovi. Hotel je omiljen i zbog bogatog izbora mogućnosti za aktivni odmor i animacije za djecu. 

Hotel je srednje veličine sa 157 soba različite veličine.

Odmorite se u Moravskim Toplicama u Sloveniji gdje možete uživati u vodenim radostima raskošnog bazenskog kompleksa Terme 3000 te se nakon ispunjenog dana, opustiti uz saunu, pjenušac i kolače u Hotelu Ajda s 4 zvjezdice!

Bazenski kompleks Terma 3000 u Moravskim Toplicama, u Sloveniji, nadaleko je poznat po po ljekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu i vodenom parku u Sloveniji te po odličnim wellness uslugama.

Hotel Ajda je i izvrsno polazište za izlete po Prekmurju.