PodržimoNaše

Istra! Špica sezone! Uživajte u Resortu Duga Uvala u periodu 01.07.-31.07.'16. uz 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi (Standard HB) za 2 osobe po SUPER cijeni!

76 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona imaju pravo na neograničeno korištenje zatvorenog ili otvorenog bazena! Dijete do 6 godina GRATIS, starija djeca (od 6 do 14 godina) 50% popusta, a odrasli na trećem i četvrtom ležaju 20 % popusta samo u većoj sobi (Superior)! Kupon je iskoristiv 01.07.-31.07.'16. uz 5 ili 7 polupansiona za dvoje i smještaj u dvokrevetnoj sobi (Standard)!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 6 dana, 5 noćenja na bazi polupansiona, u dvokrevetnoj sobi (Standard HB), za 2 osobe za samo 3399 kn!

Ponuda 2 uključuje: 8 dana, 7 noćenja na bazi polupansiona, u dvokrevetnoj sobi (Standard HB), za 2 osobe za samo 4749 kn!


Duga Uvala

Duga Uvala se nalazi na istočnoj obali Istre, u općini Marčana. Do Duge Uvale dolazi se novoobnovljenom cestom iz Marčane (ili Prodola, preko Krnice). Udaljenost do Pule je 25 kilometara.

Lokacija je, dakle, na dohvat ruke do raznovrsnih kulturnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u Istri, ali istovremeno izolirana od prometnih gužvi i stresa urbanih središta. Lokaciju jedinstvenom čini čisto more koje je sljubljeno s gustom mediteranskom florom i bogatom faunom.

Duga Uvala nudi raznolike prirodne plaže: od oblutaka (prikladnih za obitelji s djecom) do jedinstvenih kamenih ploča, koje na rtu Punta blago ulaze u more. Plaže duž Duge Uvale povezuje uređena šetnica, koja je noću osvijetljena.

 

Resort nudi raznovrsnu ponudu rekreativnih, sportskih i zabavnih sadržaja.

Ljubiteljima aktivnog odmora i sportašima-rekreativcima nudi se tenis, košarka, mini golf, trčanje i vožnja biciklom...

Resort ima 25-metarski zatvoreni bazen, s grijanom morskom vodom – jedan od najvećih u Istri. Wellness, u prethodnu najavu i dogovor, nudi saune (tursku i finsku, s hladnim bazenom), masažu, fitness i dvoranu za vježbanje.

Početkom srpnja, kada ljetne vrućine zamjene promjenjivo vrijeme, osvježenje potražite na otvorenom bazenu, s mokrim barom. Neograničeno korištenje bazena (zatvorenog ili otvorenog) uključeno je u cijenu!

 

Poseban doživljaj nudi beach bar Punta, uz dobru glazbu i raznovrsne sadržaje, dok restoran Punta nudi lagane obroke (salate, sandwiche, pizze i pogače, roštilj) – primjerene aktivnom odmoru i zabavi na plaži.

Restoran Kažun nudi "čudesa od mesa" (restoran otvara početkom srpnja), a ljubitelji talijanske kuhinje uživat će u restoranu Rustika.

Hotelski restoran, pak, nudi bogat buffet doručak i večeru (uključeno u ponudu, a ručak je opcija uz doplatu na licu mjesta), uz neograničenu konzumaciju raznovrsnih jela i pića. U Resortu u najvećoj mogućoj mjeri koristimo namirnice lokalnih proizvođača. Sami uzgajamo autohtono začinsko bilje.

Hotel Croatia sagrađen je 1991. godine, po projektu akademika Mutnjakovića. Jedinstven, raskošan stil obiluje detaljima i ukrasima od drva i kamena. Sobe su klimatizirane, imaju balkon i kupaonicu s kadom. Gosti se mogu zabaviti gledanjem televizijskih programa i surfanjem internetom. Pristup internetu je besplatan. Neposredno uz hotel nalazi se moderni aneks, s hotelom povezan natkrivenim, 'toplim' prolazom.

 

Resort je osmišljen za obitelji s djecom i mlade, a nudi uvjete za ispunjen odmor i osobama treće životne dobi. Nekoliko apartmana prilagođeno je osobama s invaliditetom. Dobrodošli su i kućni ljubimci (uz najavu). Gostima su na raspolaganju igre (biljar, stolni nogomet i dr.), kao i razne radionice i zabavni program – po rasporedu koji potražite na web stranicama www.duga-uvala.hr

Masaže i saune uz doplatu na licu mjesta.

Sobe Superior (veće sobe, s većim balkonom, prema moru) - uz doplatu na licu mjesta!

Djeca (od 6 do 14 godina) imaju 50% popusta, a odrasli na trećem i četvrtom ležaju (samo u sobi Superior) imaju 20% popusta, plaćanje na licu mjesta.

Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje zatvorenog ili otvorenog bazena; besplatan internet i besplatan parking u krugu hotela.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina s partnerom putem mail-a prodaja@rdu.hr ili telefona 052/222 740. ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: prodaja@rdu.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.