Odmor na veličanstvenom Bohinju! Provedite 3 dana uz 2 noćenja sa doručkom za dvoje u prekrasnom Pansionu Resje uz tjednu ili vikend opciju u idili slovenske prirode već od 555kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju: 10% popusta na hranu u restoranu Resje, 30% popusta na vodeni park Bohinj, 15% popusta na usluge sport4fun, te 20% popusta na usluge alpin sporta! Djeca do 4 godine u sobi s roditeljima- besplatno! Kuponi se mogu spajati i koristiti do 10.07.2016.!

Ponuda uključuje: Pansion i restauracija Resje, Slovenija - odmor u prirodi. 


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 

Opcija 1: 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje tjedna opcija (od nedelje do do petka) za samo 555 kn!

Opcija 2: 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje vikend opcija (od petka do  nedelje) za samo 645 kn!


Cijena uključuje: 

2 x noćenje s doručkom za dvije osobe u sobi s balkonom u Pansionu Resje, Besplatno korištenje fitnessa.


Dodatni popusti :

30% popusta u vodenom parku Bohinj,

15% popusta na usluge u sport4fun (rafting, canyoning najam bicikla...) http://www.sport4fun.si, 

20% popusta na usluge alpin sporta (osim na padobranstvo ), canyoning rafting.... http://www.alpinsport.si, 

10% popusta na hranu u restoranu Resje.

Privatni smještaj Resje nalazi se u malom naselju Nemški Rovt, na svega 5 minuta vožnje od naselja Bohinjska Bistrica. U okviru ovog objekta okruženog šumom i pašnjacima na raspolaganju su bar, fitness centar, spremište za skije te vrt s besplatnom opremom za roštilj.

Sve sobe uključuju grijanje, TV sa satelitskim programima i vlastitu kupaonicu. Pojedine obuhvaćaju balkon s vrtnim namještajem.

Gosti mogu slobodno koristiti fitness centar, a u sklopu objekta dostupna je i usluga najma bicikla. Na raspolaganju su 2 zajedničke terase i malo dječje igralište.

Privatni smještaj Resje smješten je svega 4 km od željezničkog kolodvora Bohinjska Bistrica i 10 km od Bohinjskog jezera. Ljubljanska zračna luka Jože Pučnik udaljena je 50 minuta vožnje. U okviru objekta dostupno je besplatno parkiralište. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina putem e-maila: resje21a@gmail.com i na broj tel.: +386 4 5721 079 uz KOD i ID kupona po primitku.