[SRPANJ-KOLOVOZ] Ljetna sezona na jugu Istre - 2 ili 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe, bogati wellness sadržaji i vanjski bazen u luksuznom Hotelu Premantura Resort 4* te pregršt sadržaja...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 3,99 godina GRATIS! Uronite u ljetnu sezonu u Hotelu Premantura Resort 4* uz bogatu gastronomsku ponudu, opuštanje u wellnessu i vanjskom bazenu s hidromasažom, otkrivanje okolice i mogućnosti raznih izleta... Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 01.07.-23.07. / 24.07.-15.08. / 16.08.-31.08.2023.

EXTRA POGODNOST: u opciji 3 ili više noćenja uključen besplatni izlet brodom na otočić Ceju! Otočić Ceja simpatičan je mali otok na kojem je i restoran, a gosti će imati priliku doživjeti Premanturu, Rt Kamenjak te okolne otoke iz nove perspektive - sa morske strane!

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. 

Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Očekuje Vas i butelja vina ili pjenušca na poklon, a u popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima. U sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana, a mesni meni baziran je isključivo na mesu lokalnih uzgajivača.

U cijenu uključeno i korištenje wellnessa s hidromasažnom kadom, grijanim klupama, turskom i finskom saunom, prostorom za opuštanje i čajem po izboru (uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela i ovisno o raspoloživosti) te korištenje vanjskog bazena s hidromasažom...

Hotelski wellness ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrjepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Uz nadoplatu hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

DODATNE MOGUĆNOSTI: najma bicikala za istraživanje Parka prirode Kamenjak uz nadoplatu ● najma kajaka i SUP-a uz nadoplatu ● organizacije izleta biciklom, brodom ili kajakom uz nadoplatu ● tečaja ronjenja u hotelskom bazenu ili jednog od ronilačkih izleta u suradnji s obližnjim ronilačkim centrom uz nadoplatu.

Plaže Rta Kamenjak izabrane za jedne od najljepših plaža u Hrvatskoj, a sam je Rt nazvan "jadranskim biserom". Ulazak se naplaćuje za vozila, dok je za pješake i bicikle ulaz besplatan.