[ITALIJA] Romantičan odmor na talijanskom jezeru Garda! Uživajte u prekrasnom hotelu Relais Corte Cavalli**** uz 3 noćenja sa doručkom ili 5 noćenja sa doručkom i 1 večerom za 2 osobe uz 50% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Relais Corte Cavalli, smješten na jezeru Garda u Italiji drevni je kompleks iz 17.st. pretvoren u prekrasan hotel sa 4*! U hotelu su dobrodošli i kućni ljubimci (uz nadoplatu)! Djeca do 3 god. su GRATIS! Kuponi se mogu spajati i vrijede do 08.07.'16.! Prije kupnje kupona izaberite između 2 ili 5 noćenja s doručkom za dvoje!

Ponuda uključuje:  Relais Corte Cavalli na jezeru Garda u Italiji - 3 ili 6 dana za 2 osobe do 08.07.'16. već od 1147kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe - noćenje u Standard sobi, 

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja sa doručkom i 1 večerom za 2 osobe


Cijena uključuje: 

noćenje u Standard sobi, 

1 večera (u opciji 2), 

besplatan ulaz u SPA Centar, 

najam bicikla, 

besplatan Wi-Fi pristup Internetu, 

besplatan upgrade u drugu sobu (ovisno o raspoloživosti), 

popust na karte za park i lokalne atrakcije (Gardaland, Parco Sigurtà, Natura Viva, Aquardens)

Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadoplatu 10 eura/noć.

Cijene za djecu: Djeca do 3 godine su GRATIS, 3-11 god. nadoplata 30eur/noć, starija od 11 godina 40eur/noć.

Između 3 pitoreskne provincije, Mantue, Verone in Brescie, smjestio se je hotel Relais Corte Cavalli,  kao odlična ishodišna točka za posjet brojnim kulturnim, umjetničkim i prirodnim zanimljivostima. 

Relais Corte Cavalli sastavljaju zgrade u seljačkom duhu, postavljene oko glavne zgrade; a sam hotel je najstarija zgrada u mjestašcu Ponti sul Mincio. 

Posjetite ovu prekrasnu lokaciju i uživajte u romantičnom odmoru blizu čarobnog Gardskog jezera!

SMJEŠTAJ:

Sobe su udobne, opremljene sa svim osnovnim potrepštinama. Svijetao dekor i profinjena atmosfera će Vas svakako napuniti mirom i opustiti i definitivno su odličan izbor za odmor bez odricanja! 

Unutarnje dvorište hotela je ugodno mjesto za druženja na otvorenom. Vrtovi sa svojim raznolikim raslinjem i izvornim stilom bogate strukturu ove jedinstvene i iznimno spokojne okolice. 

U blizini hotela se nalaze brojne atrakcije i zabavni parkovi, među kojima je najpoznatiji zasigurno Gardaland, nalazi se dobrih 10 kilometara od hotela. 

Možda ćete poželjeti posjetiti i romantičnu Veronu: dobrih 30 km udaljen gradić vas neće ostaviti ravnodušnima.

Jeste li znali? 

....da je Gardaland zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji, otvoren 1975. godine, te danas broji preko 2,8 milijuna posjetitelja godišnje. Trenutno sadrži 6 velikih "Roller Coastera" (Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure,Orto Bruco, Mammut,Fuga da Atlantide i Ra

Obavezna provjera termina s Partnerom prije kupnje kupona na e-mail: rok@cpt-solutions.com ili na br.tel.: 00386 41 255 825!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija ili minimalno 48h prije na e-mail: rok@cpt-solutions.com ili na br.tel.: 00386 41 255 825, uz sve podatke i poslan KOD po primitku.