SLJEME - senzacionalna ponuda za ljubitelje prirode i planina! Izaberite između 1 ili 5 noćenja sa doručkom za dvije osobe u privatnim sobama planinskog doma Grofica, već od 179 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi su iskoristivi do 13.08.2016.! Kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje: 

Grofica - Planinarski dom - 2 ili 6 dana na Sljemenu, u prekrasnim privatnim sobama, sa doručkom za dvoje već od 179 kn! 

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 

Opcija 1) 2 dana/1 noćenje za dvoje sa doručkom u privatnim sobama za 179 kn!

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja za dvoje sa doručkom u privatnim sobama za 899kn ! 


Kuponi se mogu spajati! 

Kuponi su iskoristivi do 13.08.2016.

Kupaonice su izdvojene iz soba ali razdvojene muške od ženskih.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija za smještaj ili minimalno dan ranije na tel. 01/4559-701, 091/519 5428, uz KOD i ID kupona po primitku.

U sljemenskoj hladovini, pokraj staze za Činovničku livadu smjestio se planinarski dom Grofica. Nudi vam vrhunsku gastro ponudu i noćenje u intimnoj planinskoj atmosferi. Do doma vodi više puteva, a prosječan uspon pješke trajati će oko 2 i pol sata.  

Poznato je da svježi planinski zrak otvara apetiti pa stoga ne propustite priliku da u Grofici uživate i u "biciklističkom grahu" za samo 49 kn! Ponudu pogledajte ovdje.

Do Grofice se može doći i izvanrednom autobusnom linija s Mihaljevca koja se zaustavlja pred Tomislavovim domom, odakle je pješice potrebno samo desetak minuta do Grofice, te autom. Ispred doma osiguran je parking za do 20 automobila. 

Planinski dom Grofica je otvoren svaki dan od od 8 do 20 sati, a dobrodošli su i psi. za one koji ipak ne mogu bez tehnologije osiguran je i WiFi.