ŠPICA SEZONE u TROGIRU! 8 dana/7 noćenja uz buffet polupansion za 2 osobe u low cost 2*, economy 3*, standard 3* + ili superior sobi 4* HOTELA MEDENA po super cijeni!Dijete do 7 god. boravi gratis!

99 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetovanje za svačiji džep! Napokon kupanje i paket za vrhunsko uživanje! Kupon se može iskoristiti od 10.07.2016.do 19.08.2016.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 


Ponuda Hotela Medena za ljetnu sezonu 2016 uključuje: 8 dana/7 noćenja sa buffet polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Medena, Seget Donji kraj Trogira


Prije kupnje odaberite željenu sobu:

OPCIJA 1 (3808,00 kn) : LOW COST SOBA  2*-sadrži SAT TV, telefon, balkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom, soba nije klimatizirana.


OPCIJA 2 (4999,00 kn) : ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon


OPCIJA 3 (5588,00 kn) : STANDARD SOBA 3* + - sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more. Nalaze se na 7. i 8 katu A i B zgrade.  


OPCIJA 4 (5999,00 kn) : SUPERIOR  SOBA 4*- novoopremljene sobe, SAT LCD TV, manji balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, krona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja

Dodatno: beslatni parking, besplatni WI-FI

Smještaj je u dvokrevetnim twin ili double sobama. ovisno o raspoloživosti.

Kupon se može iskoristiti od 10.07.2016.do 19.08.2016.


  • Popusti za djecu: jedno dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima  boravi gratis, 0-7 godina na trećem ležaju  popust od 40% , 7-12 godina imaju popust od 30% na cijenu kupona.

Cijena uključuje: 20% popusta na frizerske usluge u hotelu, potrebna prethodna rezervacija.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Blaga jadranska klima, bujna sutropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otoka i otočića, u čijim se uvalavama kriju tiha ribarska i težačka naselja, skrivene kamenite i šljunčane plaže, ljepota i raznovrsnost folklora, slikovita pučka arhitektura, moderni turistički objekti idealni za odmor, raznodu i rekreaciju ljeti i zimi, tradicionalna gostoljubivost, dalmatinski specijaliteti, ribarenje i vesele ribarske noći koncerti ozbiljne glazbe u srednjevjekovnim ambijentima gradova.

Hotel Medena je smješten na površini od 60 hektara borove šume. Udaljen je 4 km od Trogira, 7 km od zračne luke Split, a sa starim ribarskim selom Segetom povezan je šetnicom uz more – lungomare – u dužini od 1 km. 


Hotel u ponudi ima:

Klimatizirani restoran,

Grill restaurant na plaži * 

Pizzeria * 

Aperitiv bar * 

Kongresna dvorana * 

Souvenir shop * 

Frizerski salon * 

Dance terasa * 

Disco * 

Salon za masažu * 

2 salona za seminare.


Soba: 620  

Katova: 8 (svaka zgrada) 

Liftova: 8


Udaljenost od plaže: 150 m. Plaža je betonirana, na dijelove stjenovita, šljunčana, pogodna je za djecu.

Smještajni kapaciteti

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim.

Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.

O HOTELU:

Hotel Medena se sastoji od dvije glavne zgrade (A i B odjel), te od dva paviljona – depandansi (C i D odjel) koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži.


RESTORAN:

Hotelski restoran ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.