Crno Jaje, Terme Topusko i Samoborček omogućavaju Vam nezaboravan provod!!! Izlet uz prijevoz, cjelodnevno kupanje i koncert neponovljive grupe SARS 02.07.2016 za samo 125 kn!!!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SPEKTAKL!!! Svim kupcima kupona organiziran je prijevoz iz Zagreba ili Karlovca do Terma Topusko, cjelodnevna karta za kupanje na otvorenim bazenima + ulaznica za koncert grupe SARS od 20 h, te prijevoz natrag do Zagreba!!! Započnite nezaboravno ljeto uz grupu S.A.R.S.....

Ponuda uključuje: Terme Topusko i  Samoborček vode Vas na nezaboravan dan uz prijevoz, cjelodnevno kupanje i koncert grupe SARS 02.07.2016 za samo 125 kn!!!


Cijena uključuje: 

prijevoz iz Zagreba ili Karlovca, prijevoz do Terma Topusko, cjelodnevna karta za kupanje na otvorenim bazenima + ulaznicu za koncert grupe SARS od 20 h te prijevoz do Zagreba.


Polazak iz Zagreba u 10 h ujutro 02.07.'16. sa autobusnog kolodvora peroni  502-506, povratak iz Topuskog u 02.00h,  03.07.2016.


Svaki put kada posjetite Top - Terme Topusko, pomislit ćete kako ste, sasvim slučajno, savršeno pogodili vrijeme boravka i tek nakon nekoliko uzastopnih posjeta otkrit ćete zašto su Stari Rimljani ovo ljekovito kupalište na istočnoj granici Carstva doslovno obožavali.

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. 

Vrsni kuhari Top - Termi Topusko,  vlasnici kolajni sa značajnih kulinarskih natjecanja, pripremaju izvrsna autohtona jela ovoga kraja, peku i poslužuju nadaleko poznati domaći kruh, a neće ni trepnuti kada naručite cicvaru, žgance s kiselim mlijekom ili grah s polenovim prahom, u čemu su itekako uživali cisterciti.

Termalna voda Topuskog izbija iz 1500 m dubine, vulkanskog je podrijetla, temperature 56-72 °C, a u proteklih 200 godina sastav i kakvoća vode ostaju nepromijenjeni.

Područje oko bazena uključuje dječje igralište i restoran u kojem se poslužuju razna jela i pića. U okviru objekta također se nalaze suvenirnica, frizerski salon i 2 bankomata.

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti kuglanu, sportsku dvoranu i stolni tenis.


Koncert grupe SARS - 02.07.!

Ljeto nam stiže, Top Terme Topusko se bude, a s njima i bogata ponuda zabave i rekreacije za sve uzraste.


Započnite nezaboravno ljeto uz grupu S.A.R.S., regionalnu senzaciju koja ove godine slavi svoju 10-u obljetnicu. Zapjevajte s nama predivnu „Lutku“, zavalite se u „Debeli lad“, osvježite se u Top bazenima uz pivo ili „Rakiju“ te širite „Mir i ljubav“. Neka vam početak ljeta i godišnjeg odmora započne s boljom „Perspektivom“ u Top Termama Topusko 02.07.2016.


TKO: S.A.R.S.

PREDGRUPA: Nipplesi (KA)

KADA: 02.07.2016.

GDJE: Top Terme Topusko

Trg bana Josipa Jelačića 16

44 415 Topusko

POČETAK: 21 sat


Vidimo se!!!!! :)


Kako doći do Topuskog, pogledajte OVDJE!

Nikako ne propustite uživati u parkovima i perivojima, znalački zasađenim prije stotinjak i više godina. U parku Opatovina odmorite se u sjeni ostataka velikog portala gotičke crkve iz 13. stoljeća i pri tome imajte na umu da zapravo šetate prostorom cistercitskog samostana u kojemu su vrijedni redovnici živjeli i stvarali četiri stotine godina. 

U Engleskom parku, kojega su zasadili Austrougarski časnici botaničari, dočekat će vas dva stabla Ginka Bilobe, čudesnih gorostasa koja su preživjela Ledeno doba i danas su prilična rijetkost.

Okolica

Od djevičanske prirode ovdje zastaje dah. Rijeka Glina i njeni pritoci, bogati ribom, osvježavaju cijelo područje, a biljni i životinjski svijet na livadama, proplancima i dubokim šumama nije ničim ugrožen.

Šume i potoci u okolici pravi su raj za lovce i ribolovce, sakupljače gljiva i kestena, planinare i obične izletnike. Kako je Topusko u dolini, na koju god stranu da se popnete puca nezaboravan pogled na sve strane, prema Savi na sjeveru, bosanskom gorju na jugu, te Petrovoj Gori i Slavoniji na zapadu i istoku. 

Terme Topusko nalaze se 70 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.

Po kvaliteti termalna voda Topuskog treća je u Europi!

ODMAH obavezna rezervacija nakon kupnje kupona na tel. 044 886 006 ili e-mail: info@topterme.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.