Super ponuda Crnog Jaja i Foto Lisice!!! 2 popularna HIT proizvoda po super povoljnoj cijeni!!! Dupli USB punjač za Vaš automobil + LED bljeskalica za samo 49 kn sa uključenom DOSTAVOM!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 proizvoda po super cijeni! Popularan i hit proizvod, odličan je da se brzo napuni mobitel prilikom Vaše vožnje, bilo kad i sa bilo kojeg mjesta! Nakon tog napravite vrhunski selfie uz Vašu novu savršenu LED bljeskalicu za telefon! Kupon vrijedi do 31.08.'16.!

Ponuda uključuje: Foto Lisica, Zagreb - dupli USB punjač za automobil (uključi se u upaljač automobila), za punjenje bilo kojeg uređaja koji se puni preko usb kabela + LED bljeskalica za samo 49kn i uključenom dostavom!


Odlično za slikanje selfija i za mobitele koji ni na zadnjoj kameri nemaju bljeskalice. Bljekalice u sebi imaju baterije koje se pone putem USB kabla, može se regulirat jačina svjetlosnog snopa, mogu svjetlit automatski pri slikanju, a mogu i uvijek poput baterije. 

Za korištenje je izrazito jednostavna i kompatibilna sa svim mobilnim uređajima. Samo se uključi u utor za slušalice(3.5mm). 

U kompletu dolazi i USB kabel za punjenje i spajanje.

 

Proizvod nije moguće osobno preuzet nego isključivo narudžba mailom i dostava!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa i br.tel.), te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: webshop.dostava@gmail.com.

Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku!

Dostava će se izvršiti u roku par dana (3-5 dana) do krajnjeg kupca.