Špica sezone u Biogradu na Moru!!! Uživajte u malom obiteljskom hotelu ''Žućo'' uz 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u periodu do 16.07. ili 16.07.-20.08.'16. već od 3399kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel ''Žućo'' u Biogradu je mali obiteljski hotel koji će ispuniti sva Vaša očekivanja! Prije kupnje kupona odaberite između željena termina: do 16.07. ili 16.07.-20.08.'16.! Kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje: Hotel Žućo, Biograd na moru - špica sezone -8 dana /7 noći sa polupansionom za dvoje uz odabir između 2 opcije.


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 8 dana /7noćenja za 2 sa polupansionom, do 16.07.2016 za samo 3875 kn! RASPRODANO!

Opcija 2: 8 dana /7noćenja za 2 sa polupansionom, 16.07- 20.08.2016. za samo 4249kn! do 06.08. su popunjeni termini!!!

Opcija 3: 8 dana /7noćenja za 2 sa polupansionom, 02.07- 09.07.2016 za samo 3399 kn! RASPRODANO!

Kuponi se mogu spajati!

Doručak je švedski stol, večera meni izbor između 2 menija (jela).

  

Prije kupnje kupona provjera termina sa Partnerom na e-mail: cancar@gmx.at ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 00385-99-22-22-974 uz KOD i ID kupona po primitku.

Obiteljski hotel koji će ispuniti sva Vaša očekivanja

Prekrasan obiteljski hotel ''Žućo'' smješten samo 200m od plaže, pruža Vam ugodan smještaj u 18 soba, kao mogućnost uživanja u lijepom restoranu sa prelijepom terasom (100 mjesta). Hotel ''Žućo'' će zasigurno ispuniti sva Vaša očekivanja i potrebe za uživanje bilo u ljetnom ili zimskom odmoru.

Kad ste već u Biogradu na Moru....

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom Moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.


Izleti


Budući da se nalazi negdje na polovici puta između najsjevernijeg i najjužnijeg ruba hrvatskog dijela Jadranskog mora, grad Biograd predstavlja idealnu polazišnu točku za istraživanje okolice, ali i udaljenijih atrakcija duž čitave obale. Već u samoj bližoj okolici nalaze se čak tri nacionalna parka, dva parka prirode, te nekoliko povijesnih gradova što pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje.

Krenete li sjeverno od Biograda naići ćete na povijesne gradove Zadar i Nin. Zadar, koji u svojoj staroj gradskoj jezgri čuva brojne povijesne znamenitosti, nazivaju „gradom muzejom“. Zaštitni znak Zadra je predromanička crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća, smještena na rimskom forumu koji datira još u 1. stoljeće prije Krista, no Zadar ima i moderne atrakcije poput Morskih orgulja i  Pozdrava suncu, koje svojom glazbom i bojama uvijek iznova oduševljavaju posjetitelje.

Nešto sjevernije je povijesni gradić Nin u kojem je „najmanja katedrala na svijetu“, jedinstvena crkvica iz 9. stoljeća koja je služila i kao sat i kalendar, a tu su i brojne druge vrijedne znamenitosti. Sjevernije uz obalu, na južnom dijelu velebitskog masiva prostire se nacionalni park Paklenica, omiljena destinacija planinara i slobodnih penjača, ali i svih zaljubljenika u prirodu.

Još sjevernije, u kontinentalnoj regiji Lici, nalazi se jedno od najbajkovitijih mjesta u Hrvatskoj. To su Plitvička jezera, šesnaest kaskadno poredanih tirkiznih jezera, koja se u bogatim slapovima prelijevaju jedno u drugo. Zahvaljujući prirodnom fenomenu taloženja sedre,  zbog čega su nastala ova jezera, te zbog njihove iznimne ljepote, UNESCO ih je uvrstio na svoj popis svjetske baštine.

Južno od grada Biograda nalazi se povijesni grad Šibenik s jednom od najljepših katedrala uopće. Najznačajniji dijelovi ove katedrale izgrađene u potpunosti od bijelog bračkog kamena tijekom 15. i 16. stoljeća, filigranski su rad znamenitog kipara i klesara Jurja Dalmatinca. Zbog svoje iznimne ljepote i vrijednosti katedrala je uvrštena na UNESCOvu listu svjetske kulturne baštine.

U zaleđu grada Šibenika prostire se još jedan prirodni dragulj, nacionalni park Krka, koji duž toka istoimene rijeke niže jedinstvene prizore prostranih jezera, zaglušujućih pjenastih slapova, kaskada i mirnih tokova, a sve to začinjeno šarmantnim rekonstrukcijama tradicionalnog načina života stanovništva ovog kraja.

U zaleđu grada Biograda prostire se Vransko jezero, park prirode i prirodni ornitološki rezervat, stanište velikog broja rijetkih ptica močvarica.

U akvatoriju ispred grada Biograda prostire se nacionalni park Kornati, koji s oko 150 otoka, otočića i hridi čini otočno najbrojniju skupinu na Sredozemlju. Osim toga, Kornati obiluju prirodnim fenomenima poput morskih klifova i pećina, a stanište su velikog broja rijetkih biljnih i životinjskih vrsta. Zbog svoje jedinstvenosti iznimno su cijenjeni među nautičarima.

Sjeverni susjed Kornata, Dugi otok, krije u svom jugoistočnom dijelu još jedan prirodni biser. To je park prirode Telašćica koja obuhvaća nekoliko prirodnih fenomena, od najzaštićenije uvale na Jadranu, preko visokih strmih stijena koje se uzdižu i do 200 metara nad morem, pa do slanog jezera ljekovitih svojstava.

U Biogradu posluje veći broj agencija koje organiziraju izlete na ove destinacije, a neki od brodova koji voze izletnike u NP Kornati  i PP Telašćica usidreni su ispred gradske rive.