PodržimoNaše

[ZADAR] Ljeto u Aparthotelu Villa Plat 4*! Uživajte uz 3, 5 ili 7 buffet polupansiona, u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom...sve za dvoje po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona mogu: besplatno koristiti grijani bazen i sadržaje za opuštanje kraj bazena, snack bar te 1-dnevno koristiti Adrenalinski park i Paintball! Djeca do 10 godina su gratis! Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 3, 5 ili 7 polupansiona za dvoje! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 30.06.16. do 17.07.16.!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 4 dana, 3 noćenja s buffet doručkom i večerom (polupansion), u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 6 dana, 5 noćenja s buffet doručkom i večerom (polupansion), u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 

Ponuda 3 uključuje: 8 dana, 7 noćenja s buffet doručkom i večerom (polupansion), u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 


Djeca do 10 godina su gratis, a stariji od 10 godina plaćaju 120,00 kn dnevno, plaćanje na licu mjesta.

Mogućnost organizacije izleta na Slapove Krke, Plitvička Jezera, povijesnu jezgru Zadra i mnoge druge, plaćanje na licu mjesta, minimum za realizaciju 10 osoba.

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena, snack bar, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka koji se nalazi udaljen 500 m za 90,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) sa rukavicama neovisno o razini na koju idu, jednodnevno korištenje Paintball-a koji se nalazi udaljen 500 m za 200,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) - minimum 4 osobe sa full opremom i 200 kuglica po osobi.

Današnja ponuda donosi vam vikend paket doživljaja koji će vas oduševiti! Uživat ćete u Adventure Parku, okušati se u Paintballu i uživati u biciklističkim turama! Slobodno nadopunite svoj boravak organiziranim izletima u nacionalne parkove Krka i Plitvice i u grad Zadar uz nadoplatu! 

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u j vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 

Kupon vrijedi isključivo u terminu 30.06.-17.07.'16.!

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom ODMAH po kupnji kupona, na 095 2832 091 ili 023 633 439 ili e-mailom davidgrdovich@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Osoblje ville Vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi va osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu. Boravak je na bazi 2 noćenja s bogatim doručkom, a možete nadoplatiti i za večeru. Također možete slobodno koristiti sadržaje hotela: bazen, sadržaje za opuštanje kraj bazena, snack bar. 

 Vikend odmor u kojem se upustite i radujete.