Slatko ljetno osvježenje!!! Slastičarnica Horak donosi Vam ledeni Cheesecake od malina za samo 12kn ili novo lice utjelovljeno u staroj recepturi omiljene male obiteljske čokoladne torte za samo 49kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slatko ljetno osvježenje!!! Ledeni Cheesecake od malina! Zasladite se u slastičarnici Horak ili uzmite To Go verziju i zasladite se s nogu za samo 12kn ili isprobajte novo lice utjelovljeno u staroj recepturi omiljene čokoladne torte slastičarne za samo 49kn! Kupon je iskoristiv do 15.08.'16.!

Ponuda uključuje: Slastičarna Horak, Zagreb - 2 opcije slatkih ponuda


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 

Opcija 1) Desert od malina 314 ml – Chessecake sa malinama za samo 12 kn!

Opcija 2) Mala obiteljska čokoladna torta, promjer torte 15cm za 49 kn!


Kupon za opciju 1 ) možete iskoristiti isključivo u Shopping centru Westgate.

Moguće preuzimanje torte: Ilica 160 i Westgate (ulaz 7 - prvi kat), najava minimalno 2 dana ranije.


Opcija 1 uključuje:

Desert od malina 314 ml – Chessecake sa malinama

Dragi gosti slastičarne Horak i svi oni koji ćete to tek postati, ovom Vas prilikom pozivamo da nas posjetite u našem prostoru Shopping centra Westgate (ulaz 7, 1kat) i počastite se s ukusnim desertom od malina! To Go varijantu, osim u Westgateu možete pokupiti i u našoj slastičarnici u Ilici. Preukusna poslastica koja se sastoji od cheesecaka u čašici (staklenci), u neodoljivoj kombinaciji sa mailinama, svakako će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca..


Opcija 2 uključuje:

Malu obiteljska čokoladna torta, 8  šnita, promjer torte 15cm

Predstavljamo Vam novi izgled omiljene čokoladne torte ili našim gostima poznate pod nazivom Zagrebačke torte. Tim povodom odlučili smo naše vjerne goste počastiti sa 50% popusta, a ujedno i svim novima na taj način poželjeti dobrodošlicu i uz posebne uvjete Vam pokazati zašto smo već toliko godina omiljena Zagrebačka slastičarna.


Nakon dugog niza godina došlo je vrijeme da naše torte i kolače osvježimo novim dizajnom, međutim tradicijski način poslovanja (bez upotrebe gotovih biskvita i smjesa za kolače) i nadalje ćemo zadržati, jer upravo priprema kolača uz korištenje najkvalitetnijih namirnica i procesima kao da ih sami pripremate kod kuće su ono na što smo najponosniji i ćemu ćemo ostati i nadalje vjerni. Kako znamo da za čokoladnu tortu ne treba imati poseban razlog popust Vam dajemo na malu obiteljsku tortu kojom se nadamo da ćete razveseliti svoje najmilije i svom obiteljskom ručku dati završni sjaj.


Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem: 

Moba: 091 3701 686; 

           maila: horak@horak.hr; 

           Facebooka: https://www.facebook.com/Horak.slasticarnica/