Čaroban srpanj u Vrsaru! Uživajte u Hotelu Pineta 3* uz 2 buffet polupansiona, unutarnji bazen, te vanjski i dječji bazen u susjednom Belvederu sve za dvoje po super cijeni!

51 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Maistra u akciji!!! Nezaboravan odmor u mirnom ribarskom gradiću Vrsaru! 2 polupansiona u sobi s balkonom u Hotelu Pineta 3* za dvoje! Dijete do navršene 13. godine boravi BESPLATNO! Kupon je iskoristiv u terminu 06.-17.07.'16.!

Ponuda uključuje: Odmor u Hotelu Pineta u Vrsaru u periodu 06.-17.07.'16. na bazi 2 polupansiona za 2 osobe


Cijena uključuje: 

3 dana/2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, 

Boravak jednog djeteta do navršenih 13 godina uključen u cijenu, 

polupansion (buffet doručak i večera), 

Besplatan parking, 

Wi-Fi Internet, 

Neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, 

Neograničeno korištenje vanjskog i dječjeg bazena susjednog turističkog naselja Belvedere, 

Ležaljke i suncobrani na bazenu uključeni u cijenu (ovisno o raspoloživosti),

Boravišna pristojba.


Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s hotelom!

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel.:00385 52/800-250 ili e-mail: info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, hotel Pineta najatraktivniji je hotel u Vrsaru. Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Uživajte u udobnosti neke od 95 soba i četiri apartmana hotela Pineta i prepustite se opuštenom ozračju mirnoga ribarskog gradića koji se prostire ispod vašeg balkona.

Restorani i barovi

Kušajte domaća i strana piva u našem pubu na plaži ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog piano bara u hotelu Pineta.

Plaže i bazeni

Hotel Pineta dijeli svoj obli slatkovodni bazen za odrasle te onaj za djecu s turističkim naseljem Belvedere. Mnogobrojne plaže s Plavom zastavom nalaze se nekoliko minuta od hotela i pružaju se cijelom obalom do Limskog zaljeva.

Wellness & SPA

Napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu na bazi Mediterana ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.


POLOŽAJ

Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada.