NOVO - Autotrans i Crno Jaje nastavljaju i dalje sa super ponudama! Povratne autobusne karte Zagreb- Split, Bol, Blato ili Vela Luka već od 124 kn! Karta vrijedi za 1 osobu i polaske od PON do ČET!

74 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu!!! Kupon vrijedi isključivo za polaske iz Zagreba i moguće ga je iskoristiti u periodu do 20.08.2016.! Povratna karta vrijedi isključivo za ovu liniju i vrijedi 90 dana!

Ponuda uključuje: Autotrans - povratna autobusna karta Zagreb- Split, Bol, Blato ili Vela Luka već od 124 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije:

Opcija 1) Autotrans -autobusna povratna karta Zagreb-Split za 124 kn!!!

Opcija 2) Autotrans -autobusna povratna karta Zagreb-Bol za 224 kn!!!

Opcija 3) Autotrans -autobusna povratna karta Zagreb-Blato za 274 kn!!!

Opcija 4) Autotrans -autobusna povratna karta Zagreb-Vela Luka za 276 kn!!!


Cijena uključuje: povratnu autobusnu kartu na relaciji Zagreb -Split  ili Bol ili Blato ili Vela Luka s uključenom rezervacijom mjesta pri polasku, na povratku potrebno napraviti rezervaciju na prodajnom mjestu  autobusnog kolodvora u Splitu, Adria toursa na Bolu, poslovnicama Autotransa u Blatu ili Veloj Luci.  


Polazak za Opcije 1 i 2) 23:30 sati iz Zagreba te je ograničen od ponedjeljka do četvrtka te se isključivo tim danima može realizirati, povratak nije ograničen

Polazak za Opcije 3 i 4) u 19:30 sati. 


Povratna karta vrijedi isključivo za ovu liniju i vrijedi 90 dana.

Ponuda vrijedi za isključivo za polaske iz Zagreba od ponedjeljka do četvrtka.

Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona, može se kupiti na poklon

Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 20.08.2016.

Kupon vrijedi za 1 osobu.

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu minimalno 72 h prije polaska u poslovnici Autotransa koja se nalazi na Autobusnom kolodvoru Zagreb (Avenija Marina Držića 4.) 

Radno vrijeme poslovnice za zamjenu kupona: 

radnim danom 07.00h - 20.00h, 

subotom 07.00h - 20.00h, 

te nedjeljom 07.00h -20.00 h


Sve informacije na telefon 01/ 615 6550, te na e-mail: zagreb@autotrans.hr

O Autotransu

Autotrans grupa, koju čine Autotrans d.o.o., App Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet Slunj, Dalmacija bus i u Njemačkoj Pan Alpen Adria, djeluje na tržištu gotovo 70 godina te održava više od 500 autobusnih linija u  domaćem i međunarodnom prijevozu. Vozni park s više od 480 autobusa, 20 autobusnih kolodvora i terminala, te mreža od 80 prodajnih mjesta, čine Autotrans grupu jednim od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj i na području istočne Europe. Nadalje, Autotrans grupa jedini je prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines

Sigurnost, kvaliteta i udobnost autobusa, kontinuirana komunikacija s putnicima, digitalizacija prodaje karata, kao i brojne komercijalne povlastice i pogodnosti, osnova su postojanosti brenda. 

Sve navedene napore prepoznali su i hrvatski potrošači te su,  prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, proglasili Autotrans najboljim međunarodnim autobusnim prijevoznikom kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete.