Otkrijte ljepote Sjeverne Hrvatske! Crno Jaje i Smart Travel vode Vas na popularan varaždinski Špancirfest i u Hrvatsko zagorje - Trakošćan 20.08.2016. na jednodnevni izlet uz prijevoz za samo 119 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokrenite svoju kreativnost i posjetite popularan festival dobrih emocija "Špancirfest" koji donosi brojne koncerte (Manu Chao, Tony Cetinski&Pravila Igre..) predstave za djecu i odrasle, ulične programe i kreativno-edukativne radionice...te najljepši dvorac u Hrvatskoj -Trakošćan! Polazak u 08:00h sa autobusnog kolodvora u Zagrebu!

PONUDA UKLJUČUJE: Smart Travel - Špancirfest i Trakošćan 20.08.2016.  jednodnevni izlet za 119 kn!


PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe u 07.45 sati na Autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502 – 506. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak u 08.00 sati prema najromantičnijem i najljepšem dvorcu u Hrvatskoj, TRAKOŠĆANU. 

Vožnja prekrasnim Hrvatskim Zagorjem, uz zanimljive, edukativne teme koje će Vam naš pratitelj prenijeti za vrijeme vožnje. 

Dvorac Trakošćan je jedan od najznačajnijih kulturno povijesnih spomenika na području Republike Hrvatske i pripada nultoj kategoriji.  

Po dolasku, slijedi razgled muzejsko postava iz davnih vremena u pratnji kustosa, koji je ambijentalno postavljen u izvornoj funkciji te Vam daje mogućnost da se u potpunosti uživite u razdoblje koje seže od 13. st. pa sve do baroka, rokokoa i klasicizma. Osim prekransog dvorca,  cijeli kompleks obuhvaća jedan od najljepše formiranih i održavanih pejzažnih parkova u Hrvatskoj i istoimeno jezero. Nakon razgleda dvorca, opustite se u romantičnoj vožnji čamcem po jezeru, ugodnoj šetnji ili se opustite uz kavu na jezeru. 

Okupljanje grupe i odlazak prema baroknom VARAŽDINU, poznatom kao ‘’MALI BEČ’’, gradu glazbe, baroka i cvijeća. Po dolasku u Varaždin slobodno vrijeme za šetnju gradom, razgledavanje i uživanje u Špancirfestu. Predlažemo da popijete kavu u kavani ‘’Grofica Marica’’ i uživate u neizostavnoj torti ‘’Grofica Marica’’. Inače, kavana je ime dobila po istoimenoj opereti mađarskog skladatelja Imre Kalmana. Varaždinske ulice i trgovi svake godine još od 1999. godine, u vrijeme Špancirfesta postaju pozornica na kojoj brojni ulični umjetnici i zabavljači svojim vještinama i umijećem šire dobre emocije. Zabavni programi na ulicama i trgovima, bogata gastronomska ponuda lokalnih specijaliteta, štandovi s domaćim proizvodima i rukotvorinama, ulica umjetnika te velika pozornica u Starom gradu, na kojoj se odvijaju koncerti poznatih domaćih i inozemnih izvođača jednostavno mame tisuće posjetitelja svaku godinu. Špancirfest je kroz godine postao poznato odredište za dobru zabavu. 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. 

Slijedi i ugodna vožnja prema Zagrebu, a povratak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima. 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za dvorac Trakošćan uz stručno vođenje (30,00 kn/osoba), fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje


Program "Špancirfesta" pogledajte ovdje!