Ljetni paket mršavljenja za prekrasnu figuru!!! 25 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Touch u Varaždinu uz 75% popusta! Umjesto 2300 kn tretmane platite samo 579 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ciljanim tretmanima postignite željeni rezultat što će doprinijeti Vašem samopouzdanju i unutarnjem zadovoljstvu! Kupon vrijedi do 30.09.2016.!

Ponuda Studia Touch uključuje paket od 25 tretmana:

5 radiofrekvencija nogu i guze

5 cryo lipoliza trbuha, guze, nogu, podbratka, ruku

5 anticelulitnih masaža 

5 termo deka -detoxikacija i  mršavljenje

5 body wrapa 


Kupon se koristi kroz 5 dolazaka, u dogovoru sa salonom.

Kupon vrijedi do 30.09.2016.

           Kupon vrijedi za 1 osobu.

           Adresa: A.Šenoe 3, 42 000 Varaždin.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: jvrbanec63@gmail.com ili br.tel: 09116503184  uz KOD i ID kupona po primitku. 


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


"Cryo lipoliza" (Kriolipoliza) je najsuvremenija, nekirurška, neinvazivna i potpuno bezbolna tehnika za uklanjanjanje lokaliziranih masnih naslaga i celulita kao što su naslage na struku iznad bokova, na zadnjici, trbuhu, leđima, nadlakticama, nogama i podbratku i sve to bez korištenja anestezije. Kriolipolizom koja je, poznata i pod nazivom kriogena liposukcija, efikasno se zamrzava (adipozno) masno tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta.  


Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osjetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne naslage bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno resorbiraju. Nema bola, nema anestezije, igala niti dugog perioda oporavka. Efekat tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 1,5 cm nakon 30 min tretmana)!


Kriopolizom se vidljivo mogu smanjiti neželjeni prevoji masnih naslaga i celulita, a to smanjenje je primjetno i trajno. Nakon tretmana obično je vidljivo blago crvenilo koje traje otprilike pola sata.


Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.


Radiofrekvencija tijela

Temelji se na kontroliranom skupljanju topline duboko u području srednjeg sloja kože što potiče cirkulaciju i stvaranje novog kolagena. Tretman je ugodan i neinvazivan.


Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.