[SISAK] Osigurajte najbolju skrb za Vaše najmilije!!! Uz Dom za starije i nemoćne "Ad Astra" - mjesec dana doma za pokretne osobe, 24h skrb, 3 obroka, redoviti liječnički nadzor...za samo 1959 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mjesec dana boravka u Domu za starije i nemoćne osobe "Ad Astra" uključuje smještaj u domu u dvokrevetim ili trokrevetnim sobama, 3 obroka + 2 obroka dijabetičari, zdravstvena zaštita, redovit liječnički nazor...Kupon vrijedi do 30.09.'16.!

Ponuda uključuje: "Ad Astra"- SMJEŠTAJ U DOMU ZA POKRETNU OSOBU za samo 1959 kn!


Cijena uključuje: 

mjesec dana boravka u Smještaju "Ad Astra" u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, 

24-satnu skrb, 

3 obroka + mogućnost 2 dodatna obroka za dijabetičare (smještaj se odlikuje domaćom kuhinjom), 

redoviti liječnički nadzor, 

različite aktivnosti u svrhu poboljšanja kvalitete boravka za samo 1959 kn!


Mogućnost boravka i za polu-pokretne i nepokretne osobe ali uz nadoplatu. 

Nadoplata za polupokretnu osobu je 350 kn, a za nepokretnu 750 kn u domu.

Radno vrijeme je od 0-24, kontakt broj 099 326 2079, a e-mail adresa: smjestajadastra@gmail.com

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br.tel ili e-mail!

Usluge koje još nudimo su redovita kontrola vitalnih funkcija (GUK, tlak, puls), hranjenje nepokretnih osoba, glačanje i pranje osobnih stvari, posebna pozornost se obraća na osobnu higijenu, redovite liječničke kontrole, a sve te usluge su uključene u cijenu.


Smještaj "Ad Astra" je novootvoreni smještajni objekt za osobe starije životne dobi (pokretne, polu-pokretne, nepokretne). Nalazimo se u predgrađu grada Siska,
 samo nekoliko minuta od centra grada Siska, te naši korisnici mogu uživati u miru i spokoju koje predgrađe nudi u odnosu na grad. 


Blizina grada nam osigurava da se za svakog korisnika mozemo pobrinuti u jako kratkom roku ukoliko mu je potrebna medicinska pomoć. Smještaj raspolaže smještajnim kapacitetom od 15 kreveta smještenim u dvosobnim i trosobnim sobama. 


Nudimo 24-satnu skrb za svakoga pojedinog korisnika te po potrebi i liječničku skrb. Smještaj se odlikuje obiteljskom atmosferom, ljubaznim i kvalificiranim osobljem i pristupačnim cijenama.