LAST MINUTE kolovoz na Dugom Otoku! Uživajte 3 ili 4 dana na bazi 2 ili 3 polupansiona u Hotelu Luka, na samoj plaži u Dugom Otoku, 20.-30.08.'16...za 2 osobe već od 1469kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Luka smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja. U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom turistu! Prije kupnje kupona odaberite period korištenja: 20.-22.08., 28.-30.08. ili 27.-30.08.'16.!

Ponuda uključuje: Last minute opcija, Hotel Luka, Dugi Otok (hotel na samoj plaži) već od 1469 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1) 20.08-22.08.2016. 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe  za samo 1469 kn!, 

Opcija 2) 28.08-30.08.2016. 3 dana /2 noćenja sa polupansionom soba sa balkonom za 1469 kn!

Opcija 3) 27.08-30.08.2016. 4 dana /3 noćenja sa polupansionom soba sa balkonom za 2099 kn!


Prije kupnje kupona potrebna je provjera termina unaprijed na br.tel.:   +385/23 372 114ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina sa kuponom na br.tel. +385/23 372 114 ili e-mail: hotelluka@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

   

   HOTELSKA PONUDA: 

hotel okružen borovom šumom i mediteranskim raslinjem, 

plaža 10 m od hotela betonirana, 

šljunčana, 

recepcija 24 h, 

mjenjačnica, 

pult za organizaciju izleta, 

restoran udaljen 200 m od depandansi, 

dostupni besplatni bežični pristup internetu i privatno parkiralište, 

praonica rublja, 

usluga peglanja, 

stolni tenis, 

surfanje, 

mini golf, 

privatna plaža , 

najam bicikla.

Hotel Luka – Dugi otok smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja. U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, čije su glavne djelatnosti ribarstvo i turizam, hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom turistu!

Dugi otok je ponajprije čarobno mjesto puno osebujnosti i kontrasta, ukrašeno mnogim prirodnim ljepotama a bogato nizom turističkih aktivnosti. Izuzev svojih 12 idiličnih mjestašca koji nude niz sportskih, kulturno-umjetničkih i zabavnih manifestacija, Dugi otok ima razvijen i izletnički turizam na obližnja mjesta i otoke. Zaštićen Park prirode Telašćica krasi Dugi otok, a obližnji Nacionalni park Kornati pruža svakom posjetiocu posebno iskustvo netaknute prirode i bogatstva flore i faune. Dugi otok je spoj bogate tradicije i modernog načina življenja! 

Jedno od naselja Dugog otoka je i Luka. Izgledom mjesta dominira šetnica koja datira još iz 14. stoljeća, a posebnost mjesta je i uvala Zlatna Vala, koja osim kristalno čistog mora pruža i sigurno utočište svim nautičarima. Nad mjestom Luka se nadvija i najveće brdo koje krasi Dugi otok – Vela Straža. Bogatstvo podmorja pruža posebno zadovoljstvo roniocima - ljubiteljima skrovitih morskih dubina. Bogata gastronomska ponuda, ponajviše ribljih specijaliteta, zadovoljiti će svako nepce.

Hotel Luka se sastoji od dvije depadanse s ukupno 74 soba i restorana udaljenog dvjestotinjak mjetara od depadansi na šetnici koja uz more vodi do samog mjesta Luka. Sve sobe opremljene su tušem i WC-om i TV-om sa satelitskim programima, a u većini soba i balkoni sa pogledom na more. Od valova zaštićena uvala idealna je za sportove na moru poput surfanja i jedrenja.

S mogućnošću rekreacije stolnim tenisom, mini golfom, odbojkom i košarkom, zadovoljit će potrebe i onih gostiju koji žele aktivno provesti svoj odmor. Hotel Luka je pravo mjesto za ugodan odmor, s uređenom plažom ispred hotela, posebnim pješčanim dijelom plaže, igralištem za odbojku na pijesku.