EXILIS ELITE - tajna Kim Kardashian, Oprah i ostalih svjetskih faca konačno je stigla i u Zagreb!!! Body Science - nekirurška liposukcija sa garantiranim rezultatima u samo 3 dolaska za samo 579 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ZAGREB] Smršavite uz liječnički nadzor na željenim mjestima! U samo 3 dolaska do čak 4 - 8 cm manje!!! Kuponi su iskoristivi do 22.10.2016.!


Ponuda uključuje: 

EXILIS ELITE- tajna Kim Kardashian, Oprah i ostalih svjetskih faca konačno je stigla i u Zagreb!!! Smršavite uz liječnički nadzor na željenim mjestima!

Body Science - nekirurška liposukcija sa garantiranim rezultatima u samo 3 dolaska do 4 - 8 cm manje za samo 579 kn!!!


Kuponi su iskoristivi do 22.10.2016.


Nekirurška liposukcija s garantiranim rezultatima


Kao alternativa invazivnoj metodi liposukcije, razvijen je ExilisTM Elite, danas najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane. 

 

2012. (Boston) i 2013. (London) godine proglašen je najboljim uređajem za neinvazivno tretiranje lica i tijela. Bilo da je riječ o uklanjanju masnih naslaga ili zatezanju kože. Exilis je kompletno rješenje kojim se može tretirati "od glave do pete", pa čak i područja koja su se tradicionalno smatrala izuzetno zahtjevnima (koža ruku, nadlaktica, natkoljenica), bez analgezije i nužnog vremena oporavka.

 

Za trajni učinak potrebno je 6 dolazaka u razmaku od 7-10 dana između tretmana.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom!

ODMAH po kupnji kupona obavezna prethodna rezervacija termina ili minimalno 1 dan ranije na br. tel.: 091 1701 460, uz KOD i ID kupona po primitku.