[RAB] LJETO JOŠ TRAJE! Ne propustite ponudu smještaja u kamenoj luksuznoj oazi uz 2 noćenja za do 10 osoba u Villi Lapida na čarobnom otoku Rabu po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u posljednim ljetnim danima na prekrasnom otoku Rabu u kamenoj oazi! Organizirajte družanje i smještaj za do 10 osoba u Villi Lapida po super cijeni!

U Supetarskoj Dragi na otoku Rabu u mirnom okruženju smještena je ova lijepa kamena villa. 

Sa ukupno pet spavaćih soba i šest kupatila na tri etaže, povezane unutarnjim stepenicama, ova kuća za odmor pruža sve što je potrebno za bezbrižan odmor. 

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u villi, sve za do 10 osoba. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i iznosi 5,50 kn po osobi i danu i plaća se na licu mjesta. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.

Ispred kuće smješten je atraktivan bazen za mnogobrojne užitke, a iza iste se nalazi sjenica sa roštiljem.

Sa balkona i terasa pruža se prekrasan panoramski pogled na cijeli zaljev Supetarske Drage. Udaljeno svega cca 10 minuta vožnje automobilom nalazi se turističko mjesto Lopar, s prekrasnim pješčanim plažama. 

Posjetite grad Rab i istražite povijesnu staru gradsku jezgru s kamenim uličicama koje Vas vode do četiri crkvena zvonika. Na dva zvonika se možete popeti i uživati u nezaboravnom pogledu na morsku pučinu.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail vito.pandzic@gmail.com ili na mobitel 098 258 761, uz KOD kupona po primitku kupona.

Otok Rab 

Jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. 

Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena. Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. 

Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba. Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.